Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Voiko vispikermalla korvata ruokakerman suolaisen piirakan teossa?
18.07.2013 |
Jossain luki, että voisi. En jaksaisi lähteä kauppaan ja tarkoitus olisi tehdä tonnikalapiiras. Olen epähuomiossa ostanut väärää kermaa...
Kommentit (8)
Lue siitä purkista mihin sitä voi käyttää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jaa...miksi ei voisi sillä sehän on oikeaa kermaa toisin kuin tekoruokakermat.
Tulee parempaa piirasta!
Voi ja myös kermaviilillä, ranskankermalla, maustamattomalla jogurtilla...
Eikä ihan maitokin jo korvaa kerman... Lisäät vähän voita joukkoon.
Voi, tulee ehkä jopa parempaa (mutta rasvaisempaa)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kyllä voi. Kerma kuin kerma. Ruokakermoissa on poistettu osa rasvasta ja ehkä maustettu valmiiksi. Muuten samaa tavaraa.
Ei voi! Siitä nimittäin tulee oikean kerman kanssa pirullisen hyvää.
Alue: Aihe vapaa
[quote author="Vierailija" time="18.07.2013 klo 14:04"]
Kyllä voi. Kerma kuin kerma. Ruokakermoissa on poistettu osa rasvasta ja ehkä maustettu valmiiksi. Muuten samaa tavaraa.
[/quote]
Ei muuten tasan ole samaa tavaraa. Lueppas pakkauksesta sisältö :)