Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Suosittele hyvää punaviiniä, hinta max 15€.

Vierailija
13.06.2013 |

Pihvin seuraksi

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alkon myyjät ovat todella ammattitaitoisia. Kuvaile ateria, millaisista viineistä pidät,  ja saat varmasti sopivan viinisuosituksen. 

Vierailija
2/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joku espanjalainen tai chileläinen, Torres voisi olla hyvä. 15e saa jo HYVÄN Torresin. Paras vinkki mitä ikinä olen viinien valintaan saanut on, että osta sen alueen viinejä, joista ruokakin on tullut.. eli lampaan kanssa ausseja, pihvin kanssa espanjalaista tai etelä-amerikkalaista yms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oman tämänhetkinen suosikkini:

http://www.alko.fi/tuotteet/457867/ 

Vierailija
4/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Chileläinen Leyda (tai Layda, en muista varmaksi)

Vierailija
5/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toi montalto on todella huippu hinta laatu suhteessa.

Vierailija
6/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä tahansa Chileläinen Merlot

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Espanjalainen viini on hirveää kuraa. Italialaista tai Etelä-Afrikkalaista sen olla pitää.

Vierailija
8/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.06.2013 klo 13:21"]

Espanjalainen viini on hirveää kuraa. Italialaista tai Etelä-Afrikkalaista sen olla pitää.

[/quote]

Riippuu ruuasta, pippuripihvin kanssa joku chianti on aivan kuraa.. joku kunnon tempranillo taas todella hyvää. Mutta hyvä espanjalainen viini maksaa, eli ne 6e pullot kannattaa jättää ihan suosiolla sinne alkoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.06.2013 klo 13:24"]

[quote author="Vierailija" time="13.06.2013 klo 13:21"]

Espanjalainen viini on hirveää kuraa. Italialaista tai Etelä-Afrikkalaista sen olla pitää.

[/quote]

Riippuu ruuasta, pippuripihvin kanssa joku chianti on aivan kuraa.. joku kunnon tempranillo taas todella hyvää. Mutta hyvä espanjalainen viini maksaa, eli ne 6e pullot kannattaa jättää ihan suosiolla sinne alkoon.

[/quote]

 

Suosittelen kokeilemaan espanjalaista: La Miranda de Secastilla

Taisi voittaa vuoden viini-kisassakin jonkun sijan

Ranskalainen viini on tähän asti ollut kuraa, onneksi löysin HobNobin ja tämän:

Châteauneuf-du-Pape Domaine du Vieux Lazaret. Muut ranskalaiset on jäänyt juomatta

Vierailija
10/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

kokeilin joku aika sitten Campari bitter 18e. 21promilleä, Italialainen yrttijuoma vai mikä, mutta tykkään nyt siitä paljon. hyvin jääkaapissa seisoneena muutaman jääpalan kanssa lasi Camparia on uusi lempidrinkkini. maku on miedon makea mutta kuitenkin kirpeä, eli ei siis makea. en ikinä kokeillut mitään vastaavaa. hyvin raikas ja eksoottinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Chileläiset tai Etelä-Afrikkalaiset viinit hyviä, itse tykkään Criansa viineistä, se on nuori viini, on Criansa ja Reserva riippumatta rypäleestä, nuori ja kypsyneempi viini. maistoin viimeksi Espanjalaista Criansa viiniä en muista rypäleen nimeä enkä viinin nimeä hinta oli jotain 9e. 

Vierailija
12/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kysytään punaviiniehdotuksia ja joku ehdottaa camparia? :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.06.2013 klo 13:50"]

Kysytään punaviiniehdotuksia ja joku ehdottaa camparia? :D

[/quote]

 

No onhan se punainen, ja sisältää alhoholia!

Vierailija
14/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

ehdotin siksi että sitähän käytetään aperitivinä, ennen ruokaa herättämään makuaistia, tai näin ainakin kuulin:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

mä ehdotin Camparia sekä tota Criansaa. tuli mieleen myös että voihan lihan kanssa juoda myösvalkoviiniä? jossain tv ohjelmassa siitä oli, että voi valjoistakin yhtä hyvin?

Vierailija
16/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

joku hapokas valkoviini voisi olla myös lihankin kanssa.

Vierailija
17/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.06.2013 klo 13:04"]

Chileläinen Leyda (tai Layda, en muista varmaksi)

[/quote] Tarkistin vielä, eli Leyda Las Brisas Pinot Noir.

Vierailija
18/18 |
13.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Gato Negro