jauhelihamureke ollut 5 tuntia huoneenlämmössä, söisitkö vielä?
Kommentit (10)
haista ja maista, jos on ollut kansi kiinni ja siinä on kohtalaisesti suolaa niin ei sen pitäis olla pilalla, paitsi jos siinä on haju ta maku muuttunut pahaksi, tietty.
Söisin. Minua ei haittaa vaikka olisi ollut huoneenlämmössä koko yön.
[quote author="Vierailija" time="06.03.2013 klo 23:45"]
haista ja maista, jos on ollut kansi kiinni ja siinä on kohtalaisesti suolaa niin ei sen pitäis olla pilalla, paitsi jos siinä on haju ta maku muuttunut pahaksi, tietty.
[/quote]
ei ruokamyrkytysbakteerit haise välttämättä miltään
Luultavasti söisin. Ainakin lihaan, kalaan ja maitotuotteisiin maitotuotteisiin sovellan hajutestiä. Jos ei haise pahalle, syön päiväyksistä riippumatta. Vastaavasti jätän syömättä pahanhajuisen, vaikka olisi säilytetty oikein ja päiväystä olisi vielä jäljellä.
Tottakai söisin. Vuorokausi lämpimässäkin olisi ihan ok. Opiskelijana säilytin aina niin, ihan vaan levyllä huoneenlämmössä seuraavaan päivään, enkä koskaan sairastunut.
todellakin syömä kelpoista vielä. ketuttaa nykyään tämä kertakäyttö kulttuuri, ettei ruokakaan muka enää säilyisi. selkeesti tietoisuus pöpöistä lisää tyhmyyttä. veljeni on sairaalassa keittäjänä ja ymmärrän hyvin duunissa pitää olla korkea hygieniataso, mutta tää jannu heittää kotioloissakin samalla innolla ruokaa roskiin. jos juhlissakin on jotain purtavaa ollut tarjolla, kaikki syömättä jäänyt päätyy roskiin.
Kyllä söisin jos se on alunperin kypsennetty hartaasti eli kypsäksi. En laittais sitä edes jääkaappiin sähköä kuluttamaan ennenkuin se on läpi jäähtynyt huoneenlämmössä. Mutta nyt se PITÄÄ laittaa jääkaappiin. Terveisin kolmen äiti 50 vee
Jollei pahasti hirnahtelisi niin kyllä ja siirtäisin äkisti jääkaappiin tietty
Todellakin!