Savustettu lohi / lämminsavulohi
Voileipäkakun ohjeen mukaan pitäisi käyttää lämminsavulohta.
Mies toi kaupasta paketin, jossa lukee "savustettu lohi." Miten eroaa?
Kylmäsavulohen ja lämminsavulohen eron tiedän, mutta miten eroaa savustettu lohi?
Kommentit (3)
Savustettu lohi on joko lämmin- tai kylmäsavustettua, mutta kyllä kai siihen käy kumpi tahansa. Kylmäsavustettua täytyy vaan silputa enemmän. Todennäkäöisesti miehen tuomassa paketissa on lämminsavustettua = kypsää.
Kiitos vastaajille. Viestit rauhoitti heti mieltä ja viikonloppuna tein voileipäkakun ja hyvää oli. Kun avasin lohipaketin ja kokeilin sitä sormilla pienentää niin tunsin heti, että on lämminsavustettua. Mutta olipa hämäävää, ettei sitä voinut siihen paketin päälle kirjottaa.
ap
[quote author="Vierailija" time="21.03.2013 klo 20:39"]
Voileipäkakun ohjeen mukaan pitäisi käyttää lämminsavulohta.
Mies toi kaupasta paketin, jossa lukee "savustettu lohi." Miten eroaa?
Kylmäsavulohen ja lämminsavulohen eron tiedän, mutta miten eroaa savustettu lohi?
[/quote]Savustettu lohi on lämminsavulohta