Osaatko tehdä hyvän stroganoffin?
Kerrotko ohjeen, kun itse en enää muista hyvää ohjetta.
Kommentit (4)
[quote author="Vierailija" time="14.02.2013 klo 03:22"]
Kyllä osaan ja sitä syödään meillä usein!! Helppo ja hyvä ruoka, paranee lämmitettäessä.
(ohje 4lle x 2pv)
1 kg paistia
1 iso sipuli, 1-2 valkosipulinkynttä
tomaattipyrettä
suola - tai maustekurkku
Leikkaa lihoista n 1,5x1,5 cm kuutioita, ruskista pienissä erissä voissa valurautapannulla/padassa ja ruskistuksen puolivälissä lisää myös sipulit kuullottumaan. Mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla. Lisää vettä ruskistuspannuun ja kiehauta maut pannusta pataan joka erän jälkeen. Lisää tomaattipyrettä 1-2 rkl ja anna hautua 2-2,5h. Kun liha alkaa kypsymään lisää kurkku joko kuutioina tai isoina lohkoina (jos haluaa vain maun). Lisää 1 rkl vehnäjauhoja kylmään veteen sekoitettuna ja lisää pataan. Anna muhia kunnes liha alkaa olemaan hajoavan kypsää. Syö riisin kanssa.
Smetanaa voi lisätä kastikkeeseen tai lautaselle jos haluaa.
[/quote]
No tuleehan siihen muutakin. Lihalientä, suolaa ja pippuria ja smetanaa nyt ainakin.
Kiitos vinkeistä. Enköhän minä nyt sen osaa valmistaa.
[quote author="Vierailija" time="14.02.2013 klo 03:28"]
[quote author="Vierailija" time="14.02.2013 klo 03:22"]
Kyllä osaan ja sitä syödään meillä usein!! Helppo ja hyvä ruoka, paranee lämmitettäessä.
(ohje 4lle x 2pv)
1 kg paistia
1 iso sipuli, 1-2 valkosipulinkynttä
tomaattipyrettä
suola - tai maustekurkku
Leikkaa lihoista n 1,5x1,5 cm kuutioita, ruskista pienissä erissä voissa valurautapannulla/padassa ja ruskistuksen puolivälissä lisää myös sipulit kuullottumaan. Mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla. Lisää vettä ruskistuspannuun ja kiehauta maut pannusta pataan joka erän jälkeen. Lisää tomaattipyrettä 1-2 rkl ja anna hautua 2-2,5h. Kun liha alkaa kypsymään lisää kurkku joko kuutioina tai isoina lohkoina (jos haluaa vain maun). Lisää 1 rkl vehnäjauhoja kylmään veteen sekoitettuna ja lisää pataan. Anna muhia kunnes liha alkaa olemaan hajoavan kypsää. Syö riisin kanssa.
Smetanaa voi lisätä kastikkeeseen tai lautaselle jos haluaa.
[/quote]
No tuleehan siihen muutakin. Lihalientä, suolaa ja pippuria ja smetanaa nyt ainakin.
[/quote]
Luitko valmistusohjeen?? Suolaa, pippuri ja smetana mainittu. Lihalientä ei tarvita koska maku tulee lihasta, sipuleista ja siitä liemestä minkä kiehautan siitä pannun pohjalta. Takaan että maistuu paremmalta ja vahvemmalta kuin kuutioliemi!! Mutta edellyttää valurautapannua. En käytä koskaan liemikuutioita pataruuissa ja aina on tullut todella maukasta (jopa ammattikokkien mielestä)
2
Kyllä osaan ja sitä syödään meillä usein!! Helppo ja hyvä ruoka, paranee lämmitettäessä.
(ohje 4lle x 2pv)
1 kg paistia
1 iso sipuli, 1-2 valkosipulinkynttä
tomaattipyrettä
suola - tai maustekurkku
Leikkaa lihoista n 1,5x1,5 cm kuutioita, ruskista pienissä erissä voissa valurautapannulla/padassa ja ruskistuksen puolivälissä lisää myös sipulit kuullottumaan. Mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla. Lisää vettä ruskistuspannuun ja kiehauta maut pannusta pataan joka erän jälkeen. Lisää tomaattipyrettä 1-2 rkl ja anna hautua 2-2,5h. Kun liha alkaa kypsymään lisää kurkku joko kuutioina tai isoina lohkoina (jos haluaa vain maun). Lisää 1 rkl vehnäjauhoja kylmään veteen sekoitettuna ja lisää pataan. Anna muhia kunnes liha alkaa olemaan hajoavan kypsää. Syö riisin kanssa.
Smetanaa voi lisätä kastikkeeseen tai lautaselle jos haluaa.