Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä juustoa kannattaa ostaa kotitekoiseen pizzaan, jos

Vierailija
15.03.2013 |

haluaa semmoista venyvää kuten pizzerian pizzojen päällä on?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
07.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse käytän castelli mozzarella 400g saa mm. Prismoista.

Leikkaa ohuiksi siivuiksi tai Alligator leikkurilla.

Juustoa noin 80g// n 300mm / 215g pizzapohjaam

JKM

Vierailija
2/14 |
07.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Halvinta mitä tukusta löytyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
07.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mozzarella, jota löytyy valmiina raasteena :)

Vierailija
4/14 |
15.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä käytän aina mozzarellaa pelkästään.

 

Mutta semmoisen ählämpizzerian ällöjuuston saanee ostamalla valmisraasteena "Pizzajuustoa" ja laittamalla sitä RUNSAASTi ja ehdottomasti täytteiden päälle eikä alla. Mä en koskaan syö noissa turkkilaisten pizza-kebabeissa pizzaa kun en voi sietää sitä juustoa, mutta useimmat suomalaiset tuntuu tykkäävän.

Vierailija
5/14 |
15.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mozzarellaa. Jos haluaa vähän voimakkaampaa makua, mukaan voi sekoittaa esim. emmental-raastetta.

Vierailija
6/14 |
15.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mahdollisimman rasvaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
15.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä laitan puolet kermajuustoa ja puolet sinistä emmentalia. Mozzarella ruskistuu uunissa ikävästi.

Vierailija
8/14 |
15.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.03.2013 klo 14:45"]

Mä laitan puolet kermajuustoa ja puolet sinistä emmentalia. Mozzarella ruskistuu uunissa ikävästi.

[/quote]

Hieman kullankellertäväksi sen kuuluu tullakin... Ja jos laittaa kuten Italiassa on perinteisesti tehty, juuston täytteiden alle, ei ruskistu liikaa vaikka olisi kunnollinen kuuma pizzauuni.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
15.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

edamia, jos haluaa samaa mitä halpis-pizzerioissa on.

Vierailija
10/14 |
15.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parmesania tomaattikastikkeen alle. Arlan punaleimaista Emmenthalia täytteiden päälle ja lopuksi luomumomozzarellaviipaleita. Hirveän hyvää!. Tuota Emmenthalia käytämme arkijuustona ja siitä jää sopivia kannikoita pizzaa ja laatikoita varten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
15.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

mozzarella tahtoo kärähtää. sikäli "pitsajuusto" on parempaa. tietysti jos loppuvaiheessa laittaisi päälle mozzarellaa.

Vierailija
12/14 |
01.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän pelkästänsä homejuustoa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
01.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mozzarellaha ei maistu miltään... käytä mitä haluat, mutta älä mitään kevytversiota.

Vierailija
14/14 |
01.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mozzarella on hyvä kakkonen, henkilökohtainen suosikkini on Valion Arkijuusto.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi yhdeksän