Mitä juustoa kannattaa ostaa kotitekoiseen pizzaan, jos
haluaa semmoista venyvää kuten pizzerian pizzojen päällä on?
Kommentit (14)
Mozzarella, jota löytyy valmiina raasteena :)
Mä käytän aina mozzarellaa pelkästään.
Mutta semmoisen ählämpizzerian ällöjuuston saanee ostamalla valmisraasteena "Pizzajuustoa" ja laittamalla sitä RUNSAASTi ja ehdottomasti täytteiden päälle eikä alla. Mä en koskaan syö noissa turkkilaisten pizza-kebabeissa pizzaa kun en voi sietää sitä juustoa, mutta useimmat suomalaiset tuntuu tykkäävän.
Mozzarellaa. Jos haluaa vähän voimakkaampaa makua, mukaan voi sekoittaa esim. emmental-raastetta.
Mä laitan puolet kermajuustoa ja puolet sinistä emmentalia. Mozzarella ruskistuu uunissa ikävästi.
[quote author="Vierailija" time="15.03.2013 klo 14:45"]
Mä laitan puolet kermajuustoa ja puolet sinistä emmentalia. Mozzarella ruskistuu uunissa ikävästi.
[/quote]
Hieman kullankellertäväksi sen kuuluu tullakin... Ja jos laittaa kuten Italiassa on perinteisesti tehty, juuston täytteiden alle, ei ruskistu liikaa vaikka olisi kunnollinen kuuma pizzauuni.
edamia, jos haluaa samaa mitä halpis-pizzerioissa on.
Parmesania tomaattikastikkeen alle. Arlan punaleimaista Emmenthalia täytteiden päälle ja lopuksi luomumomozzarellaviipaleita. Hirveän hyvää!. Tuota Emmenthalia käytämme arkijuustona ja siitä jää sopivia kannikoita pizzaa ja laatikoita varten.
mozzarella tahtoo kärähtää. sikäli "pitsajuusto" on parempaa. tietysti jos loppuvaiheessa laittaisi päälle mozzarellaa.
Mozzarellaha ei maistu miltään... käytä mitä haluat, mutta älä mitään kevytversiota.
Mozzarella on hyvä kakkonen, henkilökohtainen suosikkini on Valion Arkijuusto.
Itse käytän castelli mozzarella 400g saa mm. Prismoista.
Leikkaa ohuiksi siivuiksi tai Alligator leikkurilla.
Juustoa noin 80g// n 300mm / 215g pizzapohjaam
JKM