Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Laskiaispulla. Suuri kysymys.

Vierailija
07.02.2013 |

Laskiaispullan kohdalla suuri kysymys on; hillo vai mantelimassa? Miksi ei voi ollamolempia? Jos teen itse ko. leivonnaisia niin laitan kumpaakin. Miksi kukaan ei myy både-och-versioita?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
07.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sori, mutta mua kyllä oksettaa ajatus siitä että niit laittais sekaisin, hillo hyi hitto.,....

Vierailija
2/8 |
07.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

noita ehkä 2 elämässäni. Kyl se on se manteli. Jaa, pitäiskö repäistä, ja tänä vuonna ostaa kerran pullaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
07.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

...hilloa JA kermavaahtoa!

Vierailija
4/8 |
07.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mitään sekotuksia. Aikaihmisen on osattava päättää kummastako tykkää,

Vierailija
5/8 |
08.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hillo on liian äkkimakeaa.



En ainakaan itse kaipaa tårta-på-tårta-versiota, jossa olisi molempia.

Vierailija
6/8 |
08.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laskiaispullassa on mantelimassaa. Hillopulla voi olla hyvää, mutta se ei ole laskiaispullaa. Ihan niin kuin lihapiirakka ei ole nakkisämpylä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
08.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi siis ei laskiaispullissa.

Vierailija
8/8 |
08.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta hillokin on ihan hyvää. Meillä tehdään pullat itse, puolet kumpiakin. Tehdään pieniä pullia, niin jokainen voi syödä yhden kumpaakin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän neljä kuusi