Kakun väliin mariannerouhetta, mitä muuta?
Vaalea kakkupohja. Haluasin laittaa väliin mariannerouhetta esim. kerman kanssa. Mitä muuta?
Helppoa täytettä haen nyt, saa ehdottaa!!!
Kommentit (9)
kuin kermavaahto+rouheet ja sekotiat.
mä laittaisin vaniljavanukasta ja kermaa, ja banaania!!!! kostuta liköörillä jos aikuisten kakku.
toinen tulee mieleen, tiramisu-pohjalta
en ole koskaan koittanut, ajattelin, että voisi olla hyvää
Se mariannerouhe rouskuu sitten hampaissa. Me not likes.
Laita aprikoosia sen kanssa. Jotain raikasta, ei ainakaan äitelän makeaa, kuten banaani tai mansikka.
ikävä yllätys se hiekka siellä. ota huomioon, että kylmässä vielä säilytetään ja kovettuu entisestään.
Laita vaikka pätkistä rouheena kerman kanssa, jos sen mintun ja suklaan haluat makuina.
Sekoitan yleensä maustettuun rahkaan.
... on Naantalin Aurinkoinen-leipomon Marianne-leivos. Se on sellainen minttusuklaaleivos, tosi nami. Mutta siinäkin rouhe sulatettu sinne suklaamousseen ja kokonaisena rouhetta on vaan koristeena tortun päällä.
Serkun vaimo teki kerran mokkapaloja, joissa oli mariannerouhetta päällä. Se oli ihan jees. Mutta muuten pehmeässä täytekakussa piilotetuna sinne sisälle jotain kovaa murskaa - eieieiei.
kun olen tehnyt kermasta ja rahkasta ja marianne-rouheesta mariannerahkan ja laittanut sen kanssa aina samaan väliin myös jotain banaania/mansikkaa tms.
on kuin kivenpalasia söis.