Huvittaa ihmiset, jotka kertovat etteivät syö sokeria, mutta leipää kuluu 10 palaa päivässä.
Siis terveydellisistä syistä eivät syö sokeria, mutta leipä kuluukin sitten "pahimmillaan" yli 10 palaa päivässä. Jotkut jopa mussuttavat pullaa.
Eivätkö tällaiset ihmiset ole lukeneet yhtään ravintotietoutta? Vai miksi näin? :)
Kommentit (22)
Riippuu varmaan aika paljon leivästä?
10 palaa ruisleipää = optimi.
10 palaa ranskanleipää = huono.
vaikkapa palasokeri.Onko tuossa jotain huvittavaa, ap.
kylläpäs minuakin huvittaa, hihi.
Sano vaan suoraa ap, että pidät heitä naurettavana ja säälit, vittuakos siinä hienostelemaan
...uskovat olevansa keskimääräistä fiksumpia ja paremmin perillä ravitsemuksesta, kun todellisuudessa ovat vasta viimeisen vuoden tai parin aikana ymmärtäneet että sokereitakin on monta lajia.
syistä kasvissyöjä ja silti syö soijaa! Epäeettistä jos mikä.
Mieheni täti kieltää lapsiaan laittamasta sokeria kaurapuuroon, koska sokeri on epäterveellistä. Puuro pitää syödä ilman sokeria!
No, se leipoo joka päivä kuitenkin kaikenmaailman pullia ja pikkuleipiä.
Niitä siellä syödään ihan vapaasti.
Eikä se tajua, että niissä on sokeria moninkerroin se määrä, mikä olisi puurossa jos se sallisi siihen laitettavan vaikka yhden teelusikallisen.
Voi miten älytöntä.
syistä kasvissyöjä ja silti syö soijaa! Epäeettistä jos mikä.
Mikä määrä sademetsiäkin kaadetaan soijantuotannon takia. En kyllä kannata lihan tehotuotantoakaan enkä minkäänlaista ihmisten, enkä eläinten rääkkäystä. Ei kai tässä kohta saisi syödä mitään. Kun ei riistaakaan riittäisi kaikille, jos kaikki ajattelisivat kuten minä.
Minua surettaa sukulainen, jota uhkaa kakkostyypin diabetes ja lääkäri neuvoi välttämään sokeria. Tämä kielto on nyt absoluuttinen, murustakaan sokeria ei saa olla. Perhepizzan voi kyllä syödä vaikka yksin tai kolme vehnäsämpylää. Eihän niissä ole sokeria.
Minä syön päivittäin palkon sokeria ja ainakin 6-8 palaa leipää. Mitäs tässä pitäisi tapahtua? Terveydellekö?
kaveria uhkasi raskausajan diabetes, kehuskeli sitten ettei syö sokeria, mutta sipsejä veti joka päivä. Niissä kun ei ole ollenkaan sokeria.... Ei varmaan olekaan, mutta aika paljon rasvaa ja hiilihydraatteja, jotka ovat diabeteksen kannalta vielä pahempia kuin puhdas sokeri...
Siis terveydellisistä syistä eivät syö sokeria, mutta leipä kuluukin sitten "pahimmillaan" yli 10 palaa päivässä. Jotkut jopa mussuttavat pullaa.
Eivätkö tällaiset ihmiset ole lukeneet yhtään ravintotietoutta? Vai miksi näin? :)
sokerit ja hiilarit ei ole sama asia. En minäkään syö sokeria, mutta syömässäni ruuassa on hiilihydraatteja, tosin ei leivästä.
hui kauheaa, mitähän terveydellistä ensi yönä tapahtuu
Minä syön päivittäin palkon sokeria ja ainakin 6-8 palaa leipää. Mitäs tässä pitäisi tapahtua? Terveydellekö?
Minä syön päivittäin palkon sokeria ja ainakin 6-8 palaa leipää. Mitäs tässä pitäisi tapahtua? Terveydellekö?
Mä ymmärsin ap:n pointin niin, että ihmiset ei ymmärrä, että hiilihydraatti muuttuu sokeriksi.
Minä syön päivittäin palkon sokeria ja ainakin 6-8 palaa leipää. Mitäs tässä pitäisi tapahtua? Terveydellekö?
Mä ymmärsin ap:n pointin niin, että ihmiset ei ymmärrä, että hiilihydraatti muuttuu sokeriksi.
ihminen tarvii hiilareita, mutta ei ns. valkoista sokeria..
syistä kasvissyöjä ja silti syö soijaa! Epäeettistä jos mikä.
Mikä määrä sademetsiäkin kaadetaan soijantuotannon takia. En kyllä kannata lihan tehotuotantoakaan enkä minkäänlaista ihmisten, enkä eläinten rääkkäystä. Ei kai tässä kohta saisi syödä mitään. Kun ei riistaakaan riittäisi kaikille, jos kaikki ajattelisivat kuten minä.
Suurin osa soijasta menee eläinten rehuksi.
Epäeettisempää ja -ekologisempaa ovatkin sitten ravintolisät ja kaikenmaailman lisätabletit joita joutuu syömään kun ei osata syödä oikeanlaista kasvisruokaa. :)
Joten olisihan se jo huimasti ekologisempaa jos valtava rehutuotanto jäisi pois.
siinä ei ole mitään ristiriitaa, jos syö viitisen palaa päivässä täysjyvä- tai ruisleipää ja välttelee sokeria.
Minä syön päivittäin palkon sokeria ja ainakin 6-8 palaa leipää. Mitäs tässä pitäisi tapahtua? Terveydellekö?
Mä ymmärsin ap:n pointin niin, että ihmiset ei ymmärrä, että hiilihydraatti muuttuu sokeriksi.
Ja mitä tässä pitäisi tapahtua? Olen tehnyt noin koko aikuisikäni, paino on edelleen ihantellinen, energiaa riittää ja veriarvotkin ovat hyvät. Ikää 48v.
Mitä sitten jos se muuttuu sokeriksi.
Ja tarkoitan ihmisiä, jotka kehuskelevat tällä.
ap