Ulkosuomalainen ihmettelee, miksi Suomessa suhtaudutaan niin hysteerisesti ruokaan?
Kun tätä palstaa lukee, niin ruokaa tai sen terveellisyyttä/epäterveellisyyttä/kieltoja koskevia aloituksia suolletaan jatkuvasti. Sama juttu suomalaisissa lehdissä.
Aivan järjetöntä on tai oli sen pelko, että voi loppuu, kun suomalaisille oli kerrottu että se onkin terveellistä ja eikun kaupan hyllyt tyhjäksi!
Eikö teillä oikeasti ole elämässä muuta sisältöä kuin sen miettiminen, mitä suuhunne tungette?
Täällä ei - ihan oikeasti - ole tuollaista eikä voikaan lopu kaupoista :D
Kommentit (2)
Ja minusta erityisesti keltainen media vielä lietsoo sitä minkä ehtii.
Suomesta on jotenkin kadonnut sellainen hieno "kaikkea saa syödä, kunhan syö kohtuudella" -kulttuuri. Nykyään tuntuu, että suomalaiset ihan oikeasti ovat kaikki ruokahysteerikkoja.
Pahimpia ovat pääkaupunkiseudun luomuttajat, ylivoimaisesti. Sitä omahyväisyyden ja ylenkatseen määrää, sitä itsekorostusta, sitä normaalisti syövien halveksuntaa ei vain voi sanoin kuvata.
Mä luulin, että sitä hamstrattiin joululeivontaan ja vietiin Venäjälle enemmän kun tavallisesti.
Tuo hysteria on kuule ihan kuviteltua, iltapäivälehtien "pohdiskelevaa keskustelua".