Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Terveellisemmät taikinat jakoon!

Vierailija
01.10.2012 |

Leipominen on kivaa ja ois kiva, että voisi tehdä sitä useemminki pullakoitumatta :))



Yks idea on tunkea vehnäjauhotaikinaan niin paljon pähkinää ku saa mahtumaan (protskuja). Ja jotkuthan käyttää ihan proteiinijauheita leivonnassa. Vinkkejä ja kokemuksia tänne!

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
01.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö ideoita? Taidan sitten lähteä kehittelemään (:

Ap

Vierailija
2/6 |
01.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö ideoita? Taidan sitten lähteä kehittelemään (:

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
01.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kesäkurpitsaa korvaamaan osaa rasvasta ja samoin pullataikinaan voi laittaa rahkaa, niin saa mehevää vähemmällä voilla.



Ei ne kyllä yhtä hyviä ole silti...

Vierailija
4/6 |
01.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee paljon terveellisempi leipä kuin perus valkeista vehnäjauhoista ja silti maku on vehnäinen.

Vierailija
5/6 |
01.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei niissä paljoa enempää proteiinia ole kuin viljassakaan.



Niiden suurin vahvuus on vähäinen hiilarimäärä, mutta se tuskin sulla on johtava idea leivonnassa.



Huomaathan, että pähkinät ovat varsin rasvapitoisia, jos rasvaa välttelet.



Hyvää makua ja kivaa vaihtelua ne pähkinät toki tarjoavat.

Vierailija
6/6 |
01.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

on parempia kun ne tekee tummemmista ja jyväisemmistä jauhoista, mutta pullaa on turha tehdä "terveellistä" syö vähemmän ja parempaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan yhdeksän