Terveellisemmät taikinat jakoon!
Leipominen on kivaa ja ois kiva, että voisi tehdä sitä useemminki pullakoitumatta :))
Yks idea on tunkea vehnäjauhotaikinaan niin paljon pähkinää ku saa mahtumaan (protskuja). Ja jotkuthan käyttää ihan proteiinijauheita leivonnassa. Vinkkejä ja kokemuksia tänne!
Kommentit (6)
Eikö ideoita? Taidan sitten lähteä kehittelemään (:
Ap
kesäkurpitsaa korvaamaan osaa rasvasta ja samoin pullataikinaan voi laittaa rahkaa, niin saa mehevää vähemmällä voilla.
Ei ne kyllä yhtä hyviä ole silti...
Tulee paljon terveellisempi leipä kuin perus valkeista vehnäjauhoista ja silti maku on vehnäinen.
Ei niissä paljoa enempää proteiinia ole kuin viljassakaan.
Niiden suurin vahvuus on vähäinen hiilarimäärä, mutta se tuskin sulla on johtava idea leivonnassa.
Huomaathan, että pähkinät ovat varsin rasvapitoisia, jos rasvaa välttelet.
Hyvää makua ja kivaa vaihtelua ne pähkinät toki tarjoavat.
on parempia kun ne tekee tummemmista ja jyväisemmistä jauhoista, mutta pullaa on turha tehdä "terveellistä" syö vähemmän ja parempaa.
Eikö ideoita? Taidan sitten lähteä kehittelemään (:
Ap