Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kumpi parempaa graavikalaan? Merilohi vai kirjolohi?

Vierailija
11.10.2012 |

Unohdetaan nyt siika ja muut.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
11.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mielestäni merilohen liha kiinteämpää ja kirjolohi sitten vastaavasti pehmeämpää. Ihan makuasiaa. Jotkut ovat sitä mieltä kotimainen maistuu paremmalle.

Vierailija
2/4 |
11.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään enemmän siis kirjolohesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
11.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

se on rasvaisempaa ja siksi parempaa

Vierailija
4/4 |
11.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse olen myös merilohen kannalla.

Siitä tulee parempaa. Se on helpompi siivuttaa.

Saa siis kauniimpaa jälkeä graavauksen jälkeen.

Ja se maku. Ja ulkonäöllisesti kauniimpi väri.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme kolme