Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

MiKs Suomessa ei ole niin hyviä grilituotteita kuin Virossa, tyydytäänkö liian huonoon?

Vierailija
25.07.2012 |

Oltiin just viiko Virossa, grillattiin joka päivä kaikkia ihania juttuja, joita ei Suomessa tarvii edes unta nähdä et olis valmistiskillä.Jugurttimarinoitua, mustikkamarinoitua ja rommimarinoitua...puhumattakaan et ostat tuoretiskiltä vasikkaa, lammasta jne. tyydytäänkö vaan samoihin HK:n ja Atrian ällö punasiin marinointeihin...?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
25.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihan voi myös marinoida itse, ei sitä mikään estä.

Vierailija
2/13 |
25.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

valmispakattuina ei kai virostakaan kovin kummosta saa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
25.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

autolla liikkeellä, olen jopa kylmälaukussa tuonut joskus lihaa Virosta tänne. Puhumattakaan tietysti hintatasosta, joka on edelleen hurjasti halvempi Suomen hintoihin verrattuna.

Vierailija
4/13 |
25.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kyllä oli marketeissa vaikuttavat liha- ja kakkutiskit. Herkkuperseen paratiisi =D

Vierailija
5/13 |
25.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

marketissa, oliko se Maxima tai jotain? Kakkutiski varsinkin sai kuolan valumaan :)

Vierailija
6/13 |
25.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

autolla liikkeellä, olen jopa kylmälaukussa tuonut joskus lihaa Virosta tänne. Puhumattakaan tietysti hintatasosta, joka on edelleen hurjasti halvempi Suomen hintoihin verrattuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
25.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

marketissa, oliko se Maxima tai jotain? Kakkutiski varsinkin sai kuolan valumaan :)

Siinäpä hyvinkin =)

Vierailija
8/13 |
25.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

maata ristiin rastiin. Sen lisäksi, että ruokakaupoissa on todella hyvät valikoimat, yllätyin Viron ravintoloiden tasosta.



Todella kattava, monipuolinen menu ja aivan huippuhalpaa. Lisäksi lapset saivat uida kyllikseen Pärnussa merivedessä, veden lämpötila oli yli +20 C. Pelasti meidän kesän, vaikkei etelämmäksi tänä kesänä päästy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
25.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olemme rampanneet virossa jo toistakymmentä vuotta ja meillä on siellä asunto. Hinnat on euron myötä nousseet hyvinkin lähelle suomen hintoja monin paikoin. Toki jotakin on vielä halvempaa, esim nuo kakut ja leivokset on kyllä pilkkahintaisia suomeen nähden ja valikoimaa tosiaan riittää. Akuaikoina toimme sisäfilettä kylmälaukussa kotiin kun siellä ei juuri rasvatonta lihaa arvostettu, eikä se näinollen maksanut juuri mitään. Nyt sekin on jo hinnassaan

Vierailija
10/13 |
25.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mut kyllä useimmat elintarvikkeet on vielä halvempia. Sisäfile on ihan Suomen hinnoissa, mut just esi. vasikka ja lammas on todella paljon halvempia, ja niitä ei Suomesta normikaupasta meinaa löytää ollenkaan. Mut just noi valmispakatut lihat on kyllä parempia kuin täällä, ihan kuin uusia juutuja ei uskallettaisi koittaa, paitsi maustamalla makkaroita mitä ihmeellisemmillä jutuill (esim. suolakurkku, yäk!). Samoin virolaiset raakamakkarat on ihan superhyviä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
25.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tallinnahan on jo pitkään ollut aika Suomen hinnoissa, varsinkin vanha kaupunki. Mutta muun Viron hintataso yllätti kyllä totaalisesti. Aika moni ihan kunnon pääruoka jotain 4-9 euroa ravintolasta riippuen. Me, viisihenkinen perhe söimme usein illallisen 50 eurolla ja siinä oli myös ruokajuomat ja usein otimme alkuruoat myös ( + annokset oli todella isoja ja hyviä ).



Ravintolat ja majoituspaikat olivat myös siistejä ( pahimmillaan odotin ryssämeininkiä lähes Suomen hintatasolla höystettynä ).



Tallinnan ulkopuolella virolaiset ovat myös ystävällisiä ja avuliaita.



Viro sai musta yhden fanin lisää : )



t. nro 9

Vierailija
12/13 |
25.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin kunnon keittokulho seljankaa tai lohikeittoa saattaa maksaa jopa alle 2 eur, isot pääruuat 5-7 euroa, nam mitä hintoja, ja mautkin kohdallaan! Jos tosiaan vaan Tallinnan Virukadun ravintolat on tuttuja, niin väärä kuva jää Virosta, ihan kuin kävis vaan Helsingissä kauppatorin äärellä olevissa ravintoloissa syömässä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
25.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siksi ketjun aloittaja pystyi siellä ostamaan paremman luokan tavaraa kuin Suomessa. Kyllä meilläkin hyvää lihaa saa, mutta se maksaa maltaita, joten suurin osa kansasta ei sitä koskaan pöytäänsä saa.



Minusta paras tilanne tämän liha-asian suhteen on Saksassa. Siellä tavallinen palkansaaja syö todellista herkkua verrattuna suomalaiseen prosessituotteeseen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä seitsemän