Ketkä ostaa niitä Lauantaimakkaroita ja Gotleria
leivän päälle laitattaviksi? En kyllä tajua. Meillä syödään saunapalvia tai muuta laadukkaampaa leikkelettä.
Kommentit (31)
Mortadellaa, nam nam. Halalina ja paprikalla... Lapsuuden lauantaimakkarat palasi mieleen, ketsuppia päälle vielä niin ah!
Minä! Mutta pidän vain atrian perinteisestä lauantaista, siitä tulee lapsuus mieleen. Äiti keitti ruispuuroa ja sen kanssa syötiin aina lauantaita. Joskus on ihana tehdä niin vieläkin.
Saunapalvi on mielestäni kamalaa kinkkua. Syön mielummin pikkupalvaamojen kinkkuja tai fileittä.
Mieluummin rehellistä lauantaita ja gotleria, kuin savunmakuisella vedellä lotraamalla tehtyä "saunapalvia".
Meillä syödään niitäkin, koska lapset tykkää ja meillä aikuisilla tulee niistä niin lapsuus mieleen. Ihania!
P.S. Ai niin, täytyy muistaa mainita, että meillä kyllä rahat riittäisi vaikka mihin kalliisiin leikkeleisiin :)
Ranskanleipä, lauantaimakkara ja maito. Siinä suomalainen makujen sinfonia. On niin hyvää, että muuta ei kaipaa kuin kunnolla suolaa sinne leivän ja makkaran väliin. Turha tulla ulkomaanelävien tuputtamaan mausteilla pilattuja ruokiaan.
Mun faija. -harvoin meille edes leipää on. Kerran viikossa ehkä suunnilleen sitä leivon.
Meille ainakin ostetaan kevyt-lauantaimakkaraa..on tosi hyvää.
Ostamme muutenkin kaikenlaisia leikkeleitä ym joita sitten napsitaan suoraan paketista... kohtuullisen kallista ;)
Ihan herkkua on seranonkinkku, savuporo, savukalkkuna, suolaliha ja metvursti.
Ja kun vielä tykkäämme juustoista niin ei kannata kovin usein kaupassa käydä :)
Kummallista kitinää ruuasta. Lauantaimagara on ihan okei. Siitä saa varsin hyvää magaraperunoita :)
Kummallista kitinää ruuasta. Lauantaimagara on ihan okei. Siitä saa varsin hyvää magaraperunoita :)
[quote author="Vierailija" time="21.05.2013 klo 08:21"]
Muuten - Lidlin saksalaisessa lauantaimakkarassa on yli 80% lihaa. Jos vertaa suomalaiseen vastaavaan jossa lihaa n. 40€, niin se on ihan eri tuote.
[/quote]
Näin on. Kun suomalainen puhuu jostain "laadukkaasta" leikkeleestä tmv. lihatuote niin muissa maissa se lasketaan junk food:ksi.
Lapset tykkää tosi paljon lauantaimakkarasta ja siksi sitä meillekin ostetaan. Eikä todellakaan ole mikään rahakysymys.
Meillä lapsi tykkää myös niistä joten osta kyllä joskus. Meillä on leivän päälle yleensä filettä, mutta joskus myös sitä mitä lapsi toivoo. Ei ne ole mitenkään toisiaan pois sulkevia vaihtoehtoja.
Se on hyvää paahtoleivän päällä. Eikä opiskelijan ja työttömän tuloilla hirveästi laadukasta leikettä osteta. Onko se oikeasti niin vaikeaa ymmärtää, ettei kaikilla ole kaikkeen varaa?
Lapset tykkäävät noista em. "leikkeleistä".
Minä ja mies taas tykätään juurikin noista "laadukkaamista".
Meillä ollaan kasvissyöjiä.
Ps. Mun pikkuveli 20 v. tykkää gotlerista.
itse en syö mitään makkaraa paitsi josku kerran pari vuodessa maksamakkaraa. Itse syön vain hyvälaatuisia kinkkuleikkeleitä, mutta miehelle pitää ostaa ehtaa makkaraa, tykkää niistä!
Ja Jahtia, nam! Oon niin kyllästynyt iänikuisiin saunapalveihin.
pitkään vanhene, käydään paketista suoraan napsimassa.
Muuten - Lidlin saksalaisessa lauantaimakkarassa on yli 80% lihaa. Jos vertaa suomalaiseen vastaavaan jossa lihaa n. 40€, niin se on ihan eri tuote.