Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Gallup teille, jotka rrrrakastatte valkosipulia.

Vierailija
26.05.2012 |

Kuinka paljon/usein syötte sitä, entä oletteko sairastelleet paljon?



Itse syön monta kertaa viikossa ja useampi kynsi ruuan sekaan kuoritaan. En ole sairastellut flunssaa tai muutakaan hengityselin sairautta vuosiin. En muista koska minulla olisi ollut edes kuumetta.

Mietin vaan, että johtuuko terveyteni juuri tästä valkosipulista, kun vanha kansa sanoo että se pitää sairaudet loitolla.

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
26.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

useita kynsiä, noin puoli sipulia kerrallaan. Minä sairastelen kaikki mahdolliset flunssat ja samoin perheemme kuopus. Mies sairastaa normaalin verran ja esikoinen keskivertoa vähemmän. Eli ehkä kyse on muustakin kuin valkosipulista, vaikka onhan se terveellistä toki!

Vierailija
2/12 |
26.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

vain loma-aikoina, ja silloinkin vain jos ei tarvitse mennä ihmisten seuraan haisemaan.



Enkä sairasta koskaan (siis niin, että tarvitsisin sairaslomaa)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
26.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

syödään paljon valkosipulia eikä sairastella. Lapsia ei ole, mutta minulla ja miehellä ei ole sairaspoissaoloja ollut moniin vuosiin. Tietysti elämme muutenkin terveellisesti. Että tiedä häntä johtuuko valkosipulista vai vain yleisesti terveellisistä elämäntavoista...

Vierailija
4/12 |
26.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin usein, että haisen melkein aina ihan kaamealle, tosin sitä ei onneksi itse haista. Yleensä 3-5 kynttä päivässä, ainakin 3-4 päivänä viikossa.

Mäkään en sairastele koskaan. Silloinkin jos muhun iskee joku tauti niin se menee ohi

lievällä nenän vuotamisella ja hetkellisellä väsytyksellä, muita oireita ei ole. Sikainfluenssaakaan en saanut vaikka meillä kaikilla muilla oli se.

Vierailija
5/12 |
26.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin usein, että haisen melkein aina ihan kaamealle, tosin sitä ei onneksi itse haista. Yleensä 3-5 kynttä päivässä, ainakin 3-4 päivänä viikossa.

Mäkään en sairastele koskaan. Silloinkin jos muhun iskee joku tauti niin se menee ohi

lievällä nenän vuotamisella ja hetkellisellä väsytyksellä, muita oireita ei ole. Sikainfluenssaakaan en saanut vaikka meillä kaikilla muilla oli se.

Vierailija
6/12 |
26.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

emmekä kyllä sairastelekaan, totta. Siitepölyn aiheuttaman tukkoisuuteen ei kyllä vaikuta mulla :(.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
26.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta lapsilla (2 koululaista, 1 päiväkotilainen)on ihan samat kausiflunssat ja muut räkätaudit vuodesta toiseen. Itse en ole kipeä koskaan, aikuisiältä muistan yhden virusflunssan, miehellä on ehkä 1 flunssa per talvi.

Vierailija
8/12 |
26.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

itse myös rakastan raakaa valkosipulia. Allergiaa lukuun ottamatta en ole sairastanut flunssaa tms. vuosiin, ei myöskään lapsemme. Miehellä on ollut ongelmia keuhkoputken kanssa, mutta siihen ei taitaisi kaikki maailman valkosipulitkaan auttaa..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
26.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monta kynttä yhteen ruokaan turruttaa tosi ällösti kaikki muut maut allensa. Sama kuin tunkis joka ruokaan paljon ketsuppia tms. Ja miten tylsää kokkaamista jos aina vain ne samat mausteet ja tuo yksi jonka alle jää kaikki.

Vierailija
10/12 |
26.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja miten tylsää kokkaamista jos aina vain ne samat mausteet ja tuo yksi jonka alle jää kaikki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
26.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mut tolla yhdellä ehkä niin tekee, kun käyttää puoli kkaan valkosipulin usein ruokiinsa...

Vierailija
12/12 |
26.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

yksi kokonainen valkosipuli kolmessa päivässä. Eli n. 5 raakaa kynttä päivässä. En sairastele.



Puristan sitä ruokaan kuin ruokaan ja siis raakana syön, rakastan sen tulisuutta.



Kypsennys miedontaa maun ja tulee se outo löyhkä hengitykseen. Haiseehan se raakanakin mutta ei maistu suussa niin paljon.



Dippikastike tulee purkista kermaviiliä ja 5-6 kynnestä. Ei tarvi edes suolaa.



Hyh, ne säilötyt valkosipulimurskat, täyttä myrkkyä!! Marinoidut kokonaiset on hyviä.



Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme yhdeksän