Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Possun sisäfile. En ehdi marinoimaan mutta riittääkö suola ja pippuri sekä 1h huoneenlämmössä?

Vierailija
25.04.2012 |




Vai pitäisikö vielä heittää marinadiin tunniksi (soija, öljy, suola, pippuri, valkosipuli..)?



Muuta ruokaa ei ole, joten näillä pärjättävä.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä murea liha. Älä paista liikaa.

Vierailija
2/5 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakko mennä näillä eväillä ;-)



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

65 astetta kai ideaali sisälämpötila?

ap

Hyvä murea liha. Älä paista liikaa.

Vierailija
4/5 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

65 astetta kai ideaali sisälämpötila?

ap

Hyvä murea liha. Älä paista liikaa.

Se kypsyy levätessään foliossa vielä.