Hyviä vinkkejä tulossa olevan 10v. pojan synttärikakkuun?
Eli antakaas te hyvät leipurit neuvoja mehevään kakkuun? Haussa siis kakku n. 12 lapsivieraalle eli miten iso sen pitää olla? Ja mitkä olisi hyviä täytevaihtoehtoja? Sekä onko rahka-kermaseos parempi laittaa kakun päälle kuin pelkkä kermavaahto....?
Kiitos kaikista vinkeistä!
Kommentit (3)
kolme synttäriä ovat olleet ulkoistettu eli tarjottavat tulleet pitopaikasta. Poika tykkäsi parisen kuukautta sitten yhdestä kakusta, jossa oli varsin herkullinen kermarahkaseos joten sen ajattelin kakun päälle laittaa.
Mutta saisiko niitä ihan konkreettisia neuvoja aina kakun pohjasta lähtien? En ole mikään baakkelssimestari, myönnän sen ihan rehellisesti! Mutta voisin yhden vaikka kokeeksi treenimielessä tehdä ettei ihan pilalle h-hetkellä sitten mene!
-ap
ei vieraiden. Enkä muista kenenkään mitään kermakakku pyytäneen pitkään aikaan.