Kuinka usein teillä syödään karjalanpiirakoita?
Kommentit (12)
Lasten herkkua. Helppo iltapala/välipala.
lasten herkkua. sekä vaaleat että tummat Saarioisten äitien leipomat.
ja perhejuhlissa. Aiemmin leivoin ne itse, mutta nykyään ostan cocktail-piirakoita 100kpl laatikossa juhlia varten. Seuraavaksi lakkiaisiin.
Harvakseltaan ostan kaupasta, ovat pahoja.
Aidon perinteisen tuotteen (APT) merkinnän saanutta tuotetta voidaan valmistaa eri paikoissa EU:n alueella, mutta se on valmistettava perinteistä, rekisteröityä valmistusmenetelmää noudattaen. Suomalaisista tuotteista valmistusmenetelmältään suojattuja ovat karjalanpiirakka, kalakukko ja sahti. Muita suojattuja perinnetuotteita ovat esimerkiksi Mozzarella-juusto ja tietyt belgialaiset hedelmäoluet (mm. Faro, Kriek).
ja perhejuhlissa. Aiemmin leivoin ne itse, mutta nykyään ostan cocktail-piirakoita 100kpl laatikossa juhlia varten. Seuraavaksi lakkiaisiin.
Harvakseltaan ostan kaupasta, ovat pahoja.
Hieman ristiriitainen kirjoitus.
eräästä leipomosta sai ostaa valmmiksi kaulittuja kuoria. Tarvitsi vain täyttää ja rypyttää ja paistaa. Olivat ihan kotona tehdyn makuisia.
ja perhejuhlissa. Aiemmin leivoin ne itse, mutta nykyään ostan cocktail-piirakoita 100kpl laatikossa juhlia varten. Seuraavaksi lakkiaisiin.
Harvakseltaan ostan kaupasta, ovat pahoja.
Hieman ristiriitainen kirjoitus.
Kaupan piiraita kyllä syödään aina silloin tällöin. Pieni tumma on paras.
Kaikki tykkäävät - karjalaisii sukujuurii perhees. Minä kuitenkin oikeastaan vain perunapiirakoista.
vielä viime vuoteen saakka syötiin kuukausittain, kun mummu vielä jaksoi leipoa. Olivat ihan aitoja karjalanpiirakoita, suoraan karjalaisista käsistä. Kaupan riisipiirakoita syödään silloin tällöin, Fazerin Vuoksen ja Imatran piirakat ovat parhaita.
joista riittää yleensä 5-10 kerralle.
Eli 15-40 kertaa vuodessa.
Kaupan yököttäviä piirakkoita ei enää koskaan meidän perheessä osteta, jos se on minusta kiinni