Lue keskustelun säännöt.
Lisäke lihalle tuoreesta pinaatista, miten?
24.02.2012 |
Ostin tuoretta pinaattia hetken mielijohteesta, en oo vaan ikinä tehnyt...miten siis valmistan sen, apua?
Kommentit (5)
Ehkä sopii kuitenkin paremmin kalalle tai kanalle.
Olen tehnyt myös menestyksellisesti risottoa, jossa oli tuoretta pinaattia mukana.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Oliiviöljyssä tai oikeassa voissa. Parmesaania päälle.
Kuullota voi-kasviöljyseoksessa pieni sipuli, 4 kourallista pestyä ja kuivaksi taputeltua pinaattia. Kun pinaatti on mennyt kasaan, lorauta päälle 1 dl kermaa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja muskotilla.
et tarvitse muita lisäkkeitä, slurps!
mukaan sipulia ja esim paprikaa jos löytyy, hiukan suolaa ja pippuria. Tulee hyvää :) Voit vähän silputa lehtiä jos haluat.