Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lisäke lihalle tuoreesta pinaatista, miten?

Vierailija
24.02.2012 |

Ostin tuoretta pinaattia hetken mielijohteesta, en oo vaan ikinä tehnyt...miten siis valmistan sen, apua?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
24.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mukaan sipulia ja esim paprikaa jos löytyy, hiukan suolaa ja pippuria. Tulee hyvää :) Voit vähän silputa lehtiä jos haluat.

Vierailija
2/5 |
24.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä sopii kuitenkin paremmin kalalle tai kanalle.



Olen tehnyt myös menestyksellisesti risottoa, jossa oli tuoretta pinaattia mukana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
24.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliiviöljyssä tai oikeassa voissa. Parmesaania päälle.

Vierailija
4/5 |
24.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuullota voi-kasviöljyseoksessa pieni sipuli, 4 kourallista pestyä ja kuivaksi taputeltua pinaattia. Kun pinaatti on mennyt kasaan, lorauta päälle 1 dl kermaa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja muskotilla.

Vierailija
5/5 |
24.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

et tarvitse muita lisäkkeitä, slurps!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yksi kolme