Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mille ruoalle teette lisukkeeksi couscousia?

Vierailija
22.02.2012 |

Entä miten maustatte couscousin, sitruunalla?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
22.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

usein laitan sen couscousin sekaan muut aineet kuten broilerin ja kasvikset niin että siitä tulee itsessään ateria. Tai teen salaattia siitä.



Mutta toki se lisukkeeksikin käy erilaisille padoille ja kastikkeille, silloin en mausta muulla kuin suolalla ja oliiviöljyllä.

Vierailija
2/8 |
22.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen ihan pääruuaksi semmoista couscousia, jossa on mukana esim. parsakaalia, porkkanaa, paprikaa ja vihreitä linssejä. Maustan kurkumalla, kanelilla, chilillä ja soijakastikkeella. Pitäis olla oikeasti sahramia, mutta se on liian kallista...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
22.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap*kalaa uuniin vihannesten kera ja couscousia lisukkeeksi*..

Vierailija
4/8 |
22.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

sellaisessa, jossa on paljon sipulia ja porkkanaa. Sopii mun mielestä couscousille parhaiten. Tarvittaessa lisään suolaa ja oliiviöljyä. Ja sit riippuen ruuasta lisään muitakin mausteita, currya, sitruunaa, yrttejä, hunajaa...



Meillä tehdään siitä joko salaatti tai tarjotaan lampaan tai falafelien kanssa. Erilaiset pavut ja couscous sopii mun mielestä tosi hyvin yhteen.

Vierailija
5/8 |
22.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli kiehuvaa vettä kulhoon ja vouscousit sekaan, sekoitus ja kansi päälle ja a´vot 3-4min ja valmista on?

Vierailija
6/8 |
22.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli kiehuvaa vettä kulhoon ja couscousit sekaan, sekoitus ja kansi päälle ja a´vot 3-4min ja valmista on?


on se, mutta pitää tehdä juuri ohjeen mukaan niin tulee oikeanlaista.

Itse syön kanan kanssa. Yleensä kanasta tulee marinointilientä, joka sitten sopii hyvin, kun puristaa vielä vähän sitruunaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
22.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmistan couscousin samoin kuin bulgurin. Karamellisoin punsipulilohkoja hitaasti oliiviöljyssä ja laitan lopussa niihin ripauksen intiaanisokeria ja vähän balsamicoetikkaa. Keitän ryynit ohjeen mukaan ja lisään sitruunan tai limetin mehua ja jotain yrttiä, esim. minttua. Lopuksi lisään sipulit seokseen.

Vierailija
8/8 |
22.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

siis kasvikset cousvousin joukkoon, ja usein lihakin. Välillä sitten on liha erikseen. Mausteet vaihtelevat, mutta pyösivät Välimeren tienoilla.