Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko normaalia että maitovaahtoa tehdessä vaahto tulee pinnalle mutta...

Vierailija
20.01.2012 |

alas jää ihan tavallista maitoa? Vai pitäisikö koko maidosta tulla vaahtoa? Vai vain osasta ja se nousee siihen maidon pinnalle? Teen capuccinoa.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
20.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

käytän rasvatonta tai 1,5 % rasvaista! Pitäisikö koko maidon vaahtoutua?

Vierailija
2/2 |
20.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten vaahdotat?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla