Miten saadan kotikonstein lihapiirakka niin hyväksi kuin mitä grilliltä saa?
höyrystetäänkö se jotenkin vai miten? Kenen tekemiä nämä grillipiirakat mahtaa olla, saako kaupasta samaa?
Kommentit (11)
Laita tavallinen pullataikina, mutta unohda sokeri pois. Sitten keitä riisit ja ruskista jauheliha. Kauli taikina noin 1 cm paksuiseksi levyksi ja tee haluamiasi muotoisia piirakoita. Paista kookosrasvassa ( lämpötila rasvalla n.180 ) varo kuitenkin ettei rasva kuumene liikaa, koska silloin se syttyy tuleen.Kansi tai peite on syytä olla saatavilla jos leimahdus tapahtuu, niin voit tukahduttaa palon-
Siis ihan höyrytyskattilassa. Tulee semmoinen mehukas ja pehmeä. Nakeille sama juttu jos niitä laittaa väliin.
Sillä keittää potut, kasvikset ja ne lihikset. Ja kestää 40 vuotta.
älkää naurattako.. rasvakeittimessä!!!!
nykyisin mikrossa laittaa.
Ja rasvakeittimessä ei tosiaan ;DD
Miksei myös valkosipulia ja majoneesia
Jos sulla ei oo höyrystyskattilaa, kannattaa hankkia.
ole pakko ostaa uutta kattilaa, kun voi höyryttää vanhoissakin. Verkkoja ja muita tarvikkeita kattiloihin löytyy kyllä.
Tuttavan omistamalla grillillä tuuraamassa ja siellä lihikset kyllä laitetaan ihan kotikeittiöiden höyrytyskattiloita vastaavaan luukkuun, pidetään siis siellä pidempään ja täytetään pömpeliä tavallisilla lihiksillä sitä mukaa kun tyhjenee. Eikö niistä tulis rasvakeittimessä kovia ja rapeita kuin ranskalaisista? Sitä en tiedä missä ne kypsennetään tehtaalla alunperin..mutta siis lämmitetään vesihöyryssä grillillä.
Minäkin haluan tietää, miten taikina tehdään ja kypsennetään ja täytetään.
Laita tavallinen pullataikina, mutta unohda sokeri pois. Sitten keitä riisit ja ruskista jauheliha. Kauli taikina noin 1 cm paksuiseksi levyksi ja tee haluamiasi muotoisia piirakoita. Paista kookosrasvassa ( lämpötila rasvalla n.180 ) varo kuitenkin ettei rasva kuumene liikaa, koska silloin se syttyy tuleen.Kansi tai peite on syytä olla saatavilla jos leimahdus tapahtuu, niin voit tukahduttaa palon-