Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten saadan kotikonstein lihapiirakka niin hyväksi kuin mitä grilliltä saa?

Vierailija
04.01.2012 |

höyrystetäänkö se jotenkin vai miten? Kenen tekemiä nämä grillipiirakat mahtaa olla, saako kaupasta samaa?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita tavallinen pullataikina, mutta unohda sokeri pois. Sitten keitä riisit ja ruskista jauheliha. Kauli taikina noin 1 cm paksuiseksi levyksi ja tee haluamiasi muotoisia piirakoita. Paista kookosrasvassa ( lämpötila rasvalla n.180 ) varo kuitenkin ettei rasva kuumene liikaa, koska silloin se syttyy tuleen.Kansi tai peite on syytä olla saatavilla jos leimahdus tapahtuu, niin voit tukahduttaa palon-

Vierailija
2/11 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita tavallinen pullataikina, mutta unohda sokeri pois. Sitten keitä riisit ja ruskista jauheliha. Kauli taikina noin 1 cm paksuiseksi levyksi ja tee haluamiasi muotoisia piirakoita. Paista kookosrasvassa ( lämpötila rasvalla n.180 ) varo kuitenkin ettei rasva kuumene liikaa, koska silloin se syttyy tuleen.Kansi tai peite on syytä olla saatavilla jos leimahdus tapahtuu, niin voit tukahduttaa palon-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
04.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis ihan höyrytyskattilassa. Tulee semmoinen mehukas ja pehmeä. Nakeille sama juttu jos niitä laittaa väliin.

Vierailija
4/11 |
04.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sillä keittää potut, kasvikset ja ne lihikset. Ja kestää 40 vuotta.

Vierailija
5/11 |
04.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

älkää naurattako.. rasvakeittimessä!!!!

Vierailija
6/11 |
04.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

nykyisin mikrossa laittaa.

Ja rasvakeittimessä ei tosiaan ;DD

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
04.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista.

Vierailija
8/11 |
04.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksei myös valkosipulia ja majoneesia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
04.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos sulla ei oo höyrystyskattilaa, kannattaa hankkia.

ole pakko ostaa uutta kattilaa, kun voi höyryttää vanhoissakin. Verkkoja ja muita tarvikkeita kattiloihin löytyy kyllä.

Vierailija
10/11 |
04.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuttavan omistamalla grillillä tuuraamassa ja siellä lihikset kyllä laitetaan ihan kotikeittiöiden höyrytyskattiloita vastaavaan luukkuun, pidetään siis siellä pidempään ja täytetään pömpeliä tavallisilla lihiksillä sitä mukaa kun tyhjenee. Eikö niistä tulis rasvakeittimessä kovia ja rapeita kuin ranskalaisista? Sitä en tiedä missä ne kypsennetään tehtaalla alunperin..mutta siis lämmitetään vesihöyryssä grillillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
04.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin haluan tietää, miten taikina tehdään ja kypsennetään ja täytetään.