Sopiiko kermaviili ja/tai creme fraiche tortilloihin oikeesti ?!
Kommentit (26)
vaan se on liiankin vähärasvaista. Mutta makuasiahan se tietysti on, ja jossain tapauksessa tuo kermaviili voi sopiakin tasoittamaan muuten rasvaista sisältöä. Voisin kuvitella käyttäväni vaikka lohitortillassa.
sekaan ja vähän suolaa sekä mustapippuria.. NAM! Menee tortillojen välissä, sipsien dippinä, leivän päällä.. Notkistan joskus esim kermalla/vedellä/maidolla niin salaatin kanssa on myös kiva..
Voi laittaa joukkoon yrttejä/aurinkokuivattuja tomaatteja/muita mausteita/katkarapuja+sitruunanmehua ym ym.
Mies taas ei laita sitä ollenkaan, että mikä sitten on oikeesti sopivaa?
Sopiikohan oikeasti edes mitään meidän täytteistä; juustopaloja, voileipäkinkkua paloina, edellispäivän kanapaloja jne.?
Kermaviilin sekaan valkosipulidippijauhe (esim Taffel), sopii tosi hyvin tortillan väliin!
kermaviilidippiä, ilman sitä tuntuu aina, että puuttuu jotain. Ihan parasta.
Creme fraiche on mun mielestä mauttomampaa, mutta menis se toisena vaihtoehtona.
levitetään sille lätylle ennen täytteitä. kermaviilidippiä sit vielä lusikallinen täytteiden päälle, nam! Ihan kuola jo valuu tällä laihduttajalla. slurps.
olemme käyttäneet, kermaviilistä en niin pidä. Ja sopii todella hyvin, pehmentää vähän chilin makua
kermaviili kelpaa jos ei muuta saatavilla.
ilman creme fraichea ei ole tortillaa. :)kermaviili kelpaa jos ei muuta saatavilla.
pitääkin kokeilla myös sen "lettu" tortillan kanssa.
tacot ja wrapit sekaisin mammoilla.
Tortilla (Mexico)
2 cups white flour
11/2 tsp. baking powder
1 tsp salt
2 tsp vegetable oil
3/4 cup warm water
Ei tule kermaa eika viilia.
Espanjassa tortilla on perunamunakas.
kermaviili maustettuna. Vähän grillauskastiketta, valkosipulirouhetta, valkopippuria, mustapippuria, ripaus suolaa ja sokeria. Ja on hyvä kastike!
heh.. olennaisimpia osia perinteisessä tortillassa on ranskankerma
ole, vaan vehnä tai maissi.
enkä välitä yhtään ettei se ole alkuperäinen meksikolainen täyte. Maistuu hyvältä mun suomalaisen burritoni lisukkeena.
raikastaa kivasti. Ihan sellaisenaan menee, joskus dippikastikkeeksi tehtynä. Myös Ceasar-salaatinkastike toimii.
Tortilla (Mexico)
2 cups white flour
11/2 tsp. baking powder
1 tsp salt
2 tsp vegetable oil
3/4 cup warm water
Ei tule kermaa eika viilia.Espanjassa tortilla on perunamunakas.
Eiköhän kyseessä ollu TÄYTE eikä raaka-aine..
enkä välitä yhtään ettei se ole alkuperäinen meksikolainen täyte. Maistuu hyvältä mun suomalaisen burritoni lisukkeena.
etta teen ihan taivaallista karjalanpaistia mihin tulee kourallinen cilantroa.
ruokajugurttia, kermaviiliä, kaikki käy ja jotain on pakko olla. Raikastaa ja tasapainottaa makuja.
Musta sopii.