Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ontässä ulkomailla elossa yksi asia, jota Suomesta ei löydä

Vierailija
09.11.2011 |

Kunnon rapeakuorinen vehnäleipä tai vehnäsämpylät. Miksi Suomessa syödään niin paskaa leipää? Jotain kuivaa ruislepää päivästä toiseen tai pullamaista sekaleivän känttyä. Ranskanleipä nyt on täysi vitsi..

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
09.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mä ostan hyvin usein tuosta marketin leipomosta erittäin hyvää rapeakuorista maalaisleipää.

Vierailija
2/3 |
09.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se ole ollenkaan samanlaista kuin markettien muovipussileivät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
09.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

USAssa ja Britanniassa eläneenä olen täysin toista mieltä. Suomessa saa hyvää leipää, jopa marketeista. Ruisleivän lisäksi on paljon erilaisia vaihtoehtoja ja ennenkaikkea kaikki ei maistu epämääräisen makealle (maissisiirappi leivässä, yök) ja kuori on rapea.



Toki jos asuu jossain leipomon yläkerrassa, on leivän laatu ja tuoreus ihan erilainen. Tämä kuitenkaan ei paljon ohduta perus lähiöasukkia, joka hakee leipänsä supermarketista.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi seitsemän