Jähmettyykö kinkkurasva aina?
Kommentit (10)
Vierailija kirjoitti:
Voi, ellei se koskaan jäähdy.
Mutta jos jähtyy?
Mitähän luulet? Kinkkurasva aina roskikseen, eikä tukkimaan viemäreitä. Sitä voi käyttää myös paistamiseen.
Kinkkurasva näytti olevan kovin vetistä ja jäi juoksevaan muotoon. Oli taas hyvin halpuutettu kilohintaa lisäämällä suolavettä reilusti..
Jäätyy jos se on rasvaa, mutta nyky kinkuista irtoava neste on pääsääntäisesti suolavettä.
Se jähmettyy ja turpoaa kylmässä. Huuhtelin kastikekauhan kylmällä vedellä sen jälkeen kun kinkun kastikkeeseen sitä kinkkurasvaa olin kauhonut. Siihen kauhaan tuli kylmällä huuhtelusta puolen sentin valkoinen jähmeä rasvakerros. Voi vain kuvitella mitä tapahtuu, kun sitä rasvaa kastaa reilun litran viemäriin.
Vierailija kirjoitti:
Kinkkurasva näytti olevan kovin vetistä ja jäi juoksevaan muotoon. Oli taas hyvin halpuutettu kilohintaa lisäämällä suolavettä reilusti..
Tämän takia kysyn, kun ei viel tuntien jälkeenkään ollut jähmettynyt.
Vierailija kirjoitti:
Jäätyy jos se on rasvaa, mutta nyky kinkuista irtoava neste on pääsääntäisesti suolavettä.
Ei näitä uusavuttomia kannata neuvoa. Puhuvat Keijustakin voina.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kinkkurasva näytti olevan kovin vetistä ja jäi juoksevaan muotoon. Oli taas hyvin halpuutettu kilohintaa lisäämällä suolavettä reilusti..
Tämän takia kysyn, kun ei viel tuntien jälkeenkään ollut jähmettynyt.
Ollut parempaa porsasta, niissä pehmeä rasva.
Mun paistamassa kinkussa ei tänä vuonna jähmettynyt. Kinkku on ihan huippuhyvää. Tuoksui paiston aikana poikkeuksellisen hyvältä.
Voi, ellei se koskaan jäähdy.