Hirveätä ruokaa joulupöytään, vinkkejä kaivataan
Kommentit (40)
kasviskinkku - mikään ei ole pahempaa kuin vege - kasvis - liha jäljitelmät, suorastaan rikollista toimintaa...
Vierailija kirjoitti:
Porkkanalaatikko
Se on niiiiin hyvää! Saatioisten valmiiseen laatikkoon aitoa voita ja suolaa sekaan ja uuniin!!
Lipeäkala, maksalaatikko ja lanttulaatikko. Hyi helvetti, ennemmin kuolen nälkään joulupöydässä kuin kosken noihin pitkällä tikullakaan.
Vierailija kirjoitti:
kasviskinkku - mikään ei ole pahempaa kuin vege - kasvis - liha jäljitelmät, suorastaan rikollista toimintaa...
Hyi!
Lipeäkalahan se on kaiketi hirvein perinne-"herkku". Joillekin riittää jo sillikin puistatukseen. Tai mikä vain kala.
Pelkkää lipeäkalaa...Haju ja maku yhtä🤢
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Porkkanalaatikko
Se on niiiiin hyvää! Saatioisten valmiiseen laatikkoon aitoa voita ja suolaa sekaan ja uuniin!!
Te ette ymmärrä ja tiedä hyvästä porkkanaalaatikosta mitään, ei ole itsetehdyn voittanutta.
Olisi "ihan kiva", jos laitettaisiin yksi asia per viesti. Taas kerran...
Vierailija kirjoitti:
Lipeäkalahan se on kaiketi hirvein perinne-"herkku". Joillekin riittää jo sillikin puistatukseen. Tai mikä vain kala.
Aamen. Ainoa kala jota syön on pannulla paistetut kuhafileet.
Vierailija kirjoitti:
Hankit jonkun 1920-luvun keittokirjan ja alat toteuttaa itseäsi sen kautta. Löytyy sianpääsylttyä, lipeäkalaa, karjalanpaistia sisäelimistä, suolimakkaraa ja jälkiruuaksi ihrahyytelöä.
Ihrahyytelö jälkiruokana kuulostaa aika pahalta...
Kokki Kolmosen ja Veijo Vanamon kokkailut löytyy Tube-videoinakin. Niitä reseptejä kun noudatat, niin jopas on ihme, jos ei ala yrjöttämään jossain kohtaa.
Kannattaisi harkita hyvää ruokaa, tai jättää tarjoilut järjestämättä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hankit jonkun 1920-luvun keittokirjan ja alat toteuttaa itseäsi sen kautta. Löytyy sianpääsylttyä, lipeäkalaa, karjalanpaistia sisäelimistä, suolimakkaraa ja jälkiruuaksi ihrahyytelöä.
Ihrahyytelö jälkiruokana kuulostaa aika pahalta...
Se on toiselta nimeltä aladoobi. Ihan sairaan hyvää ruisleivän päällä
Porkkala. Vegeversio graavatusta kalasta.
Lipeäkala, maksalaatikko ja kaikki suolakalat ja sillit.
Miksi kysyt hirveimpiä ruokia? Haluatko, ettei koskaan enää tulla sinun luokse syömään?
Hankit jonkun 1920-luvun keittokirjan ja alat toteuttaa itseäsi sen kautta. Löytyy sianpääsylttyä, lipeäkalaa, karjalanpaistia sisäelimistä, suolimakkaraa ja jälkiruuaksi ihrahyytelöä.