Minä sanon että päivän kulinaarisin ruoka on pasta mozzarella di pepe
Koittakaapa saada mozzarella sulamaan cacio e pepe pastaan samalla tavalla miten parmesaanijuusto on sulautunut
Aika vaikeata on, ja se kyllä onnistuu jos on hyvät raaka-aineet
Harmillista että suomalaisten pitää syödä enemmän selleriä jotta tämmöinen ruoka onnistuisi suomalaiselta
Kommentit (2)
Vierailija kirjoitti:
https://liemessa.fi/2021/03/cacio-e-pepe-eli-mustapippuripasta/
Ei se ole silloin ohjeen mukainen kun laitat mozzarellaa.
Mitä tekemistä sellerillä on asiassa-ei mitään!
Sä et tiedä yhtään mitään ruoasta koska sun pitää kattoo älypuhelimest jotain paskaa tietoa sen lisäksi.
Mozzarella ollaan annettu kiinasta italialaisille, kiinalaiset antoivat buffaloita joista saa parasta mozzarellaa.... italialaiset ovat antaneet pastan eli nuudelin kiinalaisilla, pippuri ollaan jalostettu chilikasvista
Selleri... eiks sul oo mitää etymologist ajattelua?
Selleri on yksi italialaisen ruokakulttuurin pakollinen raaka-aine, jos italialaisessa keittiössä jokin on mennyt vinosti niin vatikaanin pappa syöö raakana selleriä huomataakseen ruoasta että mitä siinä ruoassa meni pieleen
En osaa avata ajatustani nyt kansainvälisten keittiöiden käytännöistä ja säännöistä, varmasti sen takia kun on tuollaisia negatiivisiä paskiaisia jotka eivät usko että Juusto Jantunen voisi tehdää tänään hyvää pastaa mozzarellalla tässä kauniissa aurinkonpaisteessa, senkin kusi-pää idiootti, negatiivinen kauhea paska mene vit-tuun suomesta
https://liemessa.fi/2021/03/cacio-e-pepe-eli-mustapippuripasta/
Ei se ole silloin ohjeen mukainen kun laitat mozzarellaa.
Mitä tekemistä sellerillä on asiassa-ei mitään!