Stroganof?
Teetkö koskaan stroganoffia itse?
Mistä lihasta ja vinkkisi onnistuneeseen eli herkulliseen lopputulokseen?
Kommentit (17)
Naudan sisä- tai ulkopaistista teen pitkään hauduttaen.
Herrajjumala ei mitää nakki tai jauheliharokanohvia. Vain aidosta venalaisesta nauvanlavasta tulee oikea. Vain venalaisella suolakurkulla ja vuolukermalla.
Makkarastroganoffin ajattelin tänään tehdä.
No mä teen paremmasta naudanlihasta, joka on mureaa jo valmiiksi.
Hieman marmoroituneesta lihasta.
Näin se valmistuu nopeimmin.
Sit palapaisiliha on jees myös
Vierailija kirjoitti:
Makkarastroganoffin ajattelin tänään tehdä.
Se on makkarakastike sulla tulossa.
Vierailija kirjoitti:
Herrajjumala ei mitää nakki tai jauheliharokanohvia. Vain aidosta venalaisesta nauvanlavasta tulee oikea. Vain venalaisella suolakurkulla ja vuolukermalla.
Kai sinä tiedät, että kyseessä on ranskalaisen kokin kehittämä ruoka?
Vierailija kirjoitti:
Naudan sisä- tai ulkopaistista teen pitkään hauduttaen.
Alkuperäisessä reseptissä käytetään mureaa lihaa nopeasti paistettuna. Ei tässä mitään karjalanpaistia olla tekemässä. Pitkään haudutetut pataruoat on ihan oma juttunsa.
Lapa on hyvä ruhonosa, joskin vaatii aika pitkän keittämisen. Kulmapaistissa on samantapaista lihaa, mutta kypsyy nopeammin.
Itse tosin en pidä Stronanoffista, kun siihen tulee suolakurkkua. Tekee kastikkeesta tavallaan chippy-saucen makuista.
Teen mielummin ihan vaan suomalaiseen tapaan palapaistia, ja maustan sen mustapippurilla, porkkanalla ja sipulilla. Ruskean kastikkeen palapaistiin teen luonnollisesti lihalientä nesteenä käyttäen.
Kyllä liha ruskistetaan ja sitten haudutetaan uunissa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Naudan sisä- tai ulkopaistista teen pitkään hauduttaen.
Alkuperäisessä reseptissä käytetään mureaa lihaa nopeasti paistettuna. Ei tässä mitään karjalanpaistia olla tekemässä. Pitkään haudutetut pataruoat on ihan oma juttunsa.
Hyvä, just minä teen mureasta marmoroituneesta lihasta. Paistan osissa lihakuutiot pannulla.
Lisään paistetut ja maustetut lihat kastikkeeseen. Ja myrttisen valkosipulisuolakurkku on paras kurkku.
Kyllä! Lihat tietysti ruskistetaan ensin voissa. Samoin ruskea kastike tehdään vehnäjauhoja voissa ruskistaen, ja sitten lisätään lihalientä tarvittava määrä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Herrajjumala ei mitää nakki tai jauheliharokanohvia. Vain aidosta venalaisesta nauvanlavasta tulee oikea. Vain venalaisella suolakurkulla ja vuolukermalla.
Kai sinä tiedät, että kyseessä on ranskalaisen kokin kehittämä ruoka?
Kaikki venäläisen kulttuurin "helmet" on kopioitu Ranskasta ja Italiasta. Ruoka, arkkitehtuuri, musiikki, taide, baletti. Kopiotyylejä.
.