Mitä mieltä olet ihmisistä jotka ostavat aina paprikaa?
Tekevät voileipiä jossa Oltermannia ja paprikasiivu päällä😆
Kommentit (16)
Heille paprika ei aiheuta ruoansulatusongelmia.
Kaikellaista tarttis fundeerata.
Harvemmin tulee ostettua muuta kuin makeeta suippopaprikaa jota napsin aterioiden yhteydessä, en laita leivän päälle. Harvemmin on oltermanniakaan.
Ollessani joskus pitkään nykyisessä roistovaltio Unkarissa siellä syötiin joka päivä paprikoita. Ei tällaisia mauttomia pehmeitä jalostettuja pöfföpaprikoita joita Suomessa on vaan oikeita, ihania paprikoita! Suosikkini oli vaaleanvihreä, aika suippo. Niistä jotkut olivat järjettömän kirpakoita. Paikalliset jostain aina tiesivät mitkä...
Söin ennen paprikoita mutta lakkasin ostamasta niitä kun niiden hinta nousi ihan järjettömästi.
Tulee mieleen että ovat rikkaita, paprika on kallista. Joskus raaskin ostaa yhden ja kyllä nautin.
Vierailija kirjoitti:
Ollessani joskus pitkään nykyisessä roistovaltio Unkarissa siellä syötiin joka päivä paprikoita. Ei tällaisia mauttomia pehmeitä jalostettuja pöfföpaprikoita joita Suomessa on vaan oikeita, ihania paprikoita! Suosikkini oli vaaleanvihreä, aika suippo. Niistä jotkut olivat järjettömän kirpakoita. Paikalliset jostain aina tiesivät mitkä...
Pöffö ja kirpakka.
Vierailija kirjoitti:
Ollessani joskus pitkään nykyisessä roistovaltio Unkarissa siellä syötiin joka päivä paprikoita. Ei tällaisia mauttomia pehmeitä jalostettuja pöfföpaprikoita joita Suomessa on vaan oikeita, ihania paprikoita! Suosikkini oli vaaleanvihreä, aika suippo. Niistä jotkut olivat järjettömän kirpakoita. Paikalliset jostain aina tiesivät mitkä...
Taitaa olla ko. valtion positiivisin asia/tuote, mä tykkään paprikasta raakana, kypsänä ja mausteena. Lempivihannes.
Harvoin tulee talvella ostettua. Mutta kesällä puolet kasvihuoneesta on varattu paprikoille. Ovat aivan ihania kypsinä ja mehukkaina suoraan kasvarista.
Kyllä syön paprikaa leivän päällä. On hyvää ja siinä on paljon c-vitamiinia. Maksaa nyt n.4e/kg, saman verran suunnilleen kuin kurkku ja tomaatti joista suurin osa vettä ja tähän vuodenaikaan mauttomia. Kun paprikan hinta kohoaa lähemmäs kymppiin alan laittaa omenaa leivän päälle. Kesällä tomaattia joka on kasvanut ja kypsynyt auringossa.
Vierailija kirjoitti:
Ollessani joskus pitkään nykyisessä roistovaltio Unkarissa siellä syötiin joka päivä paprikoita. Ei tällaisia mauttomia pehmeitä jalostettuja pöfföpaprikoita joita Suomessa on vaan oikeita, ihania paprikoita! Suosikkini oli vaaleanvihreä, aika suippo. Niistä jotkut olivat järjettömän kirpakoita. Paikalliset jostain aina tiesivät mitkä...
Ootko ajvaria käyttänyt, aikoinaan ennen sotia tutustuin Jugoslaviassa siihen. Ilahdus oli suuri kun bongasin sitten jostain cittarista - välillä ostin sitä Ruotsista kun Suomesta ei saanut.
Tuota... enpä ole tullut pohtineeksi kovinkaan syvällisesti tuotakaan asiaa.