Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Papujen liotus ja keittäminen

Vierailija
02.12.2025 |

Kuoret jäävät koviksi, mikä avuksi?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
02.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keittäminen.

Vierailija
2/7 |
02.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Keittäminen.

Keitin lähes tunnin, vaikka ohjeessa sanottiin 30min riittävän, jos on liottanut. Kyseessä härkäpavut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
02.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ethän laita keitinveteen suolaa? Laita vähän soodaa se auttaa. 

Vierailija
4/7 |
02.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liotitko vuorokauden? 

Vierailija
5/7 |
02.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laatu huonontunut.

Vierailija
6/7 |
02.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Liotitko vuorokauden? 

Tämä ainakin hernesopassa.  Lisäksi tupla keittoaika ohjeisiin, lähes kaikki kypsennysohjeet on nälkäisten/hätäisten ohjeita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
02.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laatu huonontunut.



Saattaa myös vaikuttaa jos pavut ovat seisseet kaapissa pitkään. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän yksi