Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hyvää lasagne ohjetta kaivataan, johon tulis tuoreita tomaatteja ja myös ehkä porkkanoita!!

Vierailija
18.09.2008 |

vois miehelle iltapäiväksi semmoisen värkätä.. kun tuota tomaattimurskapurkkia ei nyt satu olemaan(kun ohjeessa sitä sanotaan) ja porkkanoitakin olisi hurjasti. Jauhelihan ajatellin myös laittaa..

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
18.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mielestäni jotenkin niin, että raastaa ensin porkkanat(joita aika paljon, kun ei lihaa) ja pienistää sipulia, sit kuullottaa ne pannulla ja sekoittaa tavalliseen itsetehtyyn valkokastikkeeseen. Maustaa mauan mukaan ja avot! Nam! Niin joo, ja tietty paaaaljon valkosipulia. :)



Eiköhän sinne sekaan voisi tomaattiakin laittaa..... Jos haluaa.

Vierailija
2/5 |
18.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

tomaattia pannulla tai kasarissa vähän paistella kasaan -> tomaattimurskaa, mutta parempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
18.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

raastat sitä porkkanaa sinne bolognese kastikkeen sekaan (kuullotat samassa vaiheessa kuin sipulin) ja käytät siihen tomaattimurskan sijasta puolisen kiloa pilkottua oikeaa tomaattia. Muuten teet kuten ennenkin.



(näin mä muuten teen aina jauhelihalasagnen. Mulla on jopa ohje, joss akäsketään tekemään niin. Joskus harvoin oikeiasen sen tomattimurskan kanssa, mutta valitettavasti sen helpotuksen tuntee maussa.

Vierailija
4/5 |
18.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

sipulia, porkkanaa, palsternakkaa ja vähän juuriselleriä.



Olen suuriakin määriä tehnyt kyseistä ruokaa ja valmistetaan niin että jauhetaan hienoksi kasvikset ja ne freesataan.



Jauheliha paistetaan pannulla ja rikotaan aivan muruksi vaikka pallovatkaimella, heitetään tomaattipyrettä, kasvikset ja vettä sekä lihaliemiaineksia ja valkosipulia, suolaa, keitetään useita tunteja että maku syvenee, lisätään yrtit (basilika, oregano, vähän tinjamia)

Vierailija
5/5 |
18.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

koska tomaatti on kovin vetinen, laita paljon tomaatteja.



Voisit kaltata tomaatit ensin, siis teet tomaatin päälle pienen ristikkäisviillon, kastat hetkeksi ne kiehuvaan veteen ja kuorit. Poista kanta ja heitä pataan

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kahdeksan seitsemän