Onko Lidlin emmental huonompaa kuin ennen?
Olen käyttänyt lasagnessa ja en ole maistanut pelkkää juustoa aikoihin. Nyt oli pkt viipaloitua emmentalia ja tämähän on kuin pala muovia jälkimaun häivähdyksellä! Ei todellakaan mitään hyvää. Onko syy nyt minussa ja aisteissani vai juustossa? Kylmää kyllä oli juusto, mutta noin mautonta ei ole edes halvin edam.
Kommentit (9)
Nyt on flunssakausi ja makuaistit rempallaan.
Kesällä erehdyin ostamaan, oli pahaa.
En edes tunnistanut emmentaliksi.
Mitä on "LIDLIN EMMENTAL"? Lidl ei käsittääkseni ole juuston tuottaja.
Lidlin myymissä tuotteissa on eroja, kuten Prisman ja Citymarketinkin.
Ehkä nykyisin jalat hikoaa vähemmän kun kaikenmaailman kalvokenkiä. Ei saa siihen liotusveteen kunnon sukkamehun aromia.
On huonontunut jo jonkin aikaa sitten. On melkein yhtä paskaa kuin edam.
Niin on erilainen maku, eli mauttomampi. Luultavasti ei kypsytetä riittävän kauan näitä halpoja emmentaleja.
Lisäksi tunnistan läpi lampaan ihran makua, ja se on epämiellyttävä. Mikä se aine on joka zämän maun aiheuttaa. Lisätäänkö mahdollisesti proteiinia ja makua antavia aineita.
Kyllä alkuperäinen tahkojuusto, eikös sen nimi ennen ollut niin, olekin parasta.
Edanjuusto, joka oli alkuperäistä suomalaista valion tai jonkun muun meijerin valmistamaa oli todella upean makuista.
Lapsena ja vielä aikuisuuden aikana oli näitä kunnolliselle juustolle maistuvia tuotteita.
Milbenat ja nmuut kansainväliset tuottajat eivät tee kunnon juustoja. Tämä onkin niitten läträ-juustoijen aikaa.
Maksaisin enemmän jos saisin kunnon juustoja. Mutta tietääkö kukaan kunnollisen juuston merkkejä?
Lisään vielä, että vuosia sitten ostin säännöllisesti tuota, käsittääkseni samaa juustoa, ja pidin siitä kovasti. Sitten oli monen vuoden tauko Lidlissä säännöllisessä asioimisessa, juustoksi vaihtui joku muu ja nyt ehkä vuoden ajan taas ostanut tuota mutta vain lasagneen...ap