Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko Lidlin emmental huonompaa kuin ennen?

Vierailija
26.11.2025 |

Olen käyttänyt lasagnessa ja en ole maistanut pelkkää juustoa aikoihin. Nyt oli pkt viipaloitua emmentalia ja tämähän on kuin pala muovia jälkimaun häivähdyksellä! Ei todellakaan mitään hyvää. Onko syy nyt minussa ja aisteissani vai juustossa? Kylmää kyllä oli juusto, mutta noin mautonta ei ole edes halvin edam. 

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
26.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisään vielä, että vuosia sitten ostin säännöllisesti tuota, käsittääkseni samaa juustoa, ja pidin siitä kovasti. Sitten oli monen vuoden tauko Lidlissä säännöllisessä asioimisessa, juustoksi vaihtui joku muu ja nyt ehkä vuoden ajan taas ostanut tuota mutta vain lasagneen...ap

Vierailija
2/9 |
26.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt on flunssakausi ja makuaistit rempallaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
26.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kesällä erehdyin ostamaan, oli pahaa.

En edes tunnistanut emmentaliksi.

Vierailija
4/9 |
26.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä on "LIDLIN EMMENTAL"? Lidl ei käsittääkseni ole juuston tuottaja.

Lidlin myymissä tuotteissa on eroja, kuten Prisman ja Citymarketinkin.

Vierailija
5/9 |
26.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä nykyisin jalat hikoaa vähemmän kun kaikenmaailman kalvokenkiä.  Ei saa siihen liotusveteen kunnon sukkamehun aromia.

Vierailija
6/9 |
26.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

On huonontunut jo jonkin aikaa sitten. On melkein yhtä paskaa kuin edam.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
26.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taas ap:n työvuoro alkoi.

Vierailija
8/9 |
26.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin on erilainen maku, eli mauttomampi. Luultavasti ei kypsytetä riittävän kauan näitä halpoja emmentaleja.

Lisäksi tunnistan läpi lampaan ihran makua, ja se on epämiellyttävä. Mikä se aine on joka zämän maun aiheuttaa. Lisätäänkö mahdollisesti proteiinia ja makua antavia aineita.

Kyllä alkuperäinen tahkojuusto, eikös sen nimi ennen ollut niin, olekin parasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
26.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Edanjuusto, joka oli alkuperäistä suomalaista valion tai jonkun muun meijerin valmistamaa oli todella upean makuista.

Lapsena ja vielä aikuisuuden aikana oli näitä kunnolliselle juustolle maistuvia tuotteita.

Milbenat ja nmuut kansainväliset tuottajat eivät tee kunnon juustoja. Tämä onkin niitten läträ-juustoijen aikaa.

Maksaisin enemmän jos saisin kunnon juustoja. Mutta tietääkö kukaan kunnollisen juuston merkkejä?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi kuusi