Oivariini oliiviöljy ja hieno merisuola
Miten joku pystyy syömään tuollaista leivän päällä?
Kommentit (17)
No syöhän jotkut jotain keijua tms joten miksei.
Siitä on myös se lisäaineeton vaihtoehto.
Vierailija kirjoitti:
Missä jodi?
Merisuolassa.
Miksi kuluttaa aikaa pohtimalla mitä joku muu syö? Taidat olla tyhmä.
Vierailija kirjoitti:
Mun mielestä se on aivan ihanaa!
Niin minustakin. Ostan nykyään aina sitä.
Ap, ihanaa että en ole ainoa. Oivariini, siis se perinteinen, on parasta mitä voi ostaa leivän päälle. Tämä taas.... ei jatkoon.
Vierailija kirjoitti:
Miksi kuluttaa aikaa pohtimalla mitä joku muu syö? Taidat olla tyhmä.
Haista vttu.
Vierailija kirjoitti:
Ap, ihanaa että en ole ainoa. Oivariini, siis se perinteinen, on parasta mitä voi ostaa leivän päälle. Tämä taas.... ei jatkoon.
Ärsyttävää että tämä oliivi merisuola oivariini on tahallaan vielä tehty sellaiseksi että menee helposti kaupassa sekaisin sen alkuperäisen kanssa kun samanlainen ulkoasu.
Teen aina: voi, kylmäpuristettu, neutraali(Borges) oliiviöljy , valkosipuli, chili, suolaseos.
mitä sitten pitäisi ostaa. ostan vain sellaista jossa ei ole palmuöljyä ja siksi ostan tuota.
Vierailija kirjoitti:
Siitä on myös se lisäaineeton vaihtoehto.
En oo löytänyt hyllystä. Olen kiinnostunut, syöpäsairas kun olen.
Vierailija kirjoitti:
Teen aina: voi, kylmäpuristettu, neutraali(Borges) oliiviöljy , valkosipuli, chili, suolaseos.
jep minä myös teen itse. Saa aidoista aineista, halutessaan myös luomu sellaisista. En tosin mausta lainkaan, kun leivät ovat niin suolaisia ja laitan juustoakin päälle.
Vierailija kirjoitti:
No syöhän jotkut jotain keijua tms joten miksei.
Jotkut ostavat niitä Lidlin alle 40 sentin margariineja ja voitelevat leipänsä sillä. YÖK!
Vierailija kirjoitti:
Teen aina: voi, kylmäpuristettu, neutraali(Borges) oliiviöljy , valkosipuli, chili, suolaseos.
Laitatko 50/50 öljyä ja voita?
Hirveän pahaa. Jäi valitettavasti käyttämättä