Söin eilen suolattuja pähkinöitä, taffel joissa myös hunajaa, olivat ihania- onnistuuko tehdä noita pähkinöitä hernemaissipaprikoista?
Onko kukaan tehnyt paahdettuja suolapähkinöitä hernemaissipaprika- sekoitteesta?
Sopiiko hunaja mausteeksi, paljonko suolaa?
Kommentit (8)
Kyllä jos on läpäissyt muodonmuutosten vip-tason
Suolan kanssa saa olla varovainen! Jos laittaa liikaa suolaa niin muuttuvat popkorneiksi!
Meillä yleensä suolapähkinät tehdään perinteisesti munkkitaikinasta, jos ihan helpolla halutaan päästä niin kerätään pihalta käpyjä, pyöräytetään ne sokeri- suola sekoituksesta ja lämpäytetään nuotiolla tai auton pakoputken päällä.
Osta pähkinät, poista kuoret, vähän öljyä ja mauste pussi (esim.sipsi). Paahda uunissa. Valmis!
Vierailija kirjoitti:
Osta pähkinät, poista kuoret, vähän öljyä ja mauste pussi (esim.sipsi). Paahda uunissa. Valmis!
No kun ei ole pähkinöitä, on vain hemapaa.
Kyllä kunnollinen ja taitava noita pystyy taikomaan hernemaissipaprikoista paahdettuja suolapähkinöitä, suit sait!