Lue keskustelun säännöt.
Oletko maistanut kukkakaalimooshia?
19.11.2025 |
Kukkakaalimjyysi on yllättävän hyvää. Tässä ohjeet kukkakaalimoussen tekoon:
Ainekset (4 annosta)
- 2 kpl (n. 1,2 kg) kukkakaalia
- 1 dl ruokakermaa
- 2 rkl voita tai margariinia
- 1/2 tl suolaa
Huuhtele kukkakaali ja poista lehdet. Paloittele kukkakaali varsineen. Nosta kattilaan ja lisää sen verran vettä, että palat juuri ja juuri peittyvät. Keitä 10-15 minuuttia kunnes kukkakaalit ovat pehmenneet hyvin. Kaada vesi pois.
Lisää ruokakerma, rasva ja suola. Soseuta sileäksi sauvasekoittimella.
Kommentit (2)
Ihan hirveetä, lensi roskiin kun ensimmäisen ja viimeisen kerran tein.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
En.