Ravitsemusterapian professori kirjoittaa perustelujen keran ettei sokeri ole suomalaisille ongelma ja sata kiljuvaa karppaajat heti paikalla
Kommentit (11)
👩🏻: Kyllä MINÄ tiedän paremmin kuin professorit!!!!
älä apina linkkaa juttuja joita ei pääse lukemaan
Suuryritykset, kuten Coca Cola, Pepsi, Nestle, ovat kovasti lobanneet sokerisia tuotteitaan vuosikymmeniä. Sen seurauksena metabolinen oireyhtymä on hurjasti yleistynyt.
Suurin ongelma on ultraprosessoitu ruoka joka on tehty niin että sitä syödään liikaa.
Jokaisen pitäsi tehdä itse ateriat raaka-aineista kuten kasviksista, viljasta, juureksista, hedelmistä, lihasta, kalasta jne. Lisänä voi käytttää voita, oliiviöljyä, kananmunia, maitoa jne.
Valmisruoat kuten pizzat ja kaikenlaiset mössöt ovat terveydelle vaarallisia kun niitä tulee syötyä liikaa. Pehmeää, rasvaista, makeaa yms. saa ihmiset ahmimaan liikaa.
Kotiruoka pitää nostaa entiseen arvoonsa.
Vierailija kirjoitti:
Suuryritykset, kuten Coca Cola, Pepsi, Nestle, ovat kovasti lobanneet sokerisia tuotteitaan vuosikymmeniä. Sen seurauksena metabolinen oireyhtymä on hurjasti yleistynyt.
Ok, Karen.
Vierailija kirjoitti:
älä apina linkkaa juttuja joita ei pääse lukemaan
Arvaa mitä kommentoidaan jos ei linkkiä laita????
Kenelle on, kenelle ei. En pääse juttua lukemaan ja uskon kyllä häntä, ettei se ole väestötasolla iso ongelma. Minulle itselleni se oli ongelma aiemmin, kun makeanhimo houkutti syömään sokerisia ruokia aivan liikaa. Nykyään, kun syön tarkoituksella riittävästi kasviksia ja kuituja, makeanhimo ei enää vaivaa eikä ole yhtään vaikeaa syödä sokeria satunnaisesti ja kohtuudella. :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
älä apina linkkaa juttuja joita ei pääse lukemaan
Arvaa mitä kommentoidaan jos ei linkkiä laita????
2 turhinta aloittajaa maailmassa. Ilman linkkiä tai sit maksullisen jutun linkittäjä.
Älä ole kumpikaan.
Vierailija kirjoitti:
Suuryritykset, kuten Coca Cola, Pepsi, Nestle, ovat kovasti lobanneet sokerisia tuotteitaan vuosikymmeniä. Sen seurauksena metabolinen oireyhtymä on hurjasti yleistynyt.
Limonadissa on monta ongelmaa, kuten nestemäinen muoto, sooda, sokerit ja lisäaineet, hapot. Sokeri leivoksessa taas saattaa sisältää ainesosia joka sitoo hieman sokeria itseensä ja verensokeri ei nouse äkisti. Riippuu ihan mitä se on ja paljonko, entä rasvat. Onko teollinen tuote vai muu. Onko mitään terveellistä marjaa tai hedelmää.
Joo tämä on huvittavaa, varsinkin ottaen huomioon, että monessa kansainvälisessä tutkimuksessa on todettu, että yksi tekijä mikä on yhteistä laihdutuksessa onnistuneilla, joilla tulos on säilynyt vuosia, on suurempi hiilihydraattien osuus kokonaisenergiansaannista. Eivät siis välttele hiilareita, ei edes sokeria.
*karppaajaa