Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi sianliha on aina niin sitkasta vaikka ohje sanoo että 3 min ruskistus molemmin puolin

Vierailija
05.11.2025 |

sehän on ihan raakaa vielä eikä kypsy mureaksi.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
05.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomalainen sianliha (ja nautakin) on jalostettu rasvattomaksi kengänpohjaksi. Rasvaton liha ei kypsy kuin liemessä pitkään hauduttamalla.

Siksi teen aina possun leikkeenä eli leivitettynä voi-öljyseoksessa paistettuna Ei terveellistä mutta niin tulee mureampaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme seitsemän