Mistä paras marsipaani?
Olen suuri makeutetun mantelimassan eli marsipaanin ystävä.
Mielestäni Lidlissä myydään hyviä marsipaanimakeisia näin joulun alla.
Mitä muita marsipaaneja voitte suositella?
Olennaista on, että mantelia on reilusti, ei ylimakeaa, eikä lisätty mitään extrakrumeluureja seokseen.
Tumma suklaa sopii hyvin marsipaanin kuorrutteeksi.
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Niederegger.
Saako noita jostain suomesta vai pitääkö lentää saksaan ostoksille?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niederegger.
Saako noita jostain suomesta vai pitääkö lentää saksaan ostoksille?
Ajattelin samaa. Tulee kallista herkkua, jos edellyttää matkustamista!
Verkkokaupasta voisin ostaa, jos toimitushinta kohtuullinen.
Ap
Mantelimassa ja marsipaani ovat eri tuotteita, kumpaa tässä haetaan? Mantelimassa on 50:50 mantelia ja sokeria. Marsipaanissa on mantelin osuus pienempi, ne sisältävät myös aprikoisinsydäntä ja monesti enemmän kuin mantelia, lisäksi muita aineosia joista sokerin osuus jopa 65 %, lisäksi muita sokereita, öljyä jne. Jos haluaa tehdä makeisia niin kannattaa tehdä mantelimassasta, maustaa alkoholilla ja/tai aromeilla ja sitten paloiella ja kuorruttaa. Marsipaani soveltuu kuorruttamiseen.
Oletko aloittaja jo testannut Rustassa myytävät Anton Bergin suklaakuorrutteiset marsipaanit? Kolme eri makua, Luumu, Aprikoosi, ja Mansikka. Itse tykkään, eivät ole liian imeliä.
Vierailija kirjoitti:
Oletko aloittaja jo testannut Rustassa myytävät Anton Bergin suklaakuorrutteiset marsipaanit? Kolme eri makua, Luumu, Aprikoosi, ja Mansikka. Itse tykkään, eivät ole liian imeliä.
Myydäänkö Anton Bergiä Rustassa?!?!?!? Ai jestas, koskakohan sitä pääsis ostoksille...
Niederegger.