Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voinko nopeuttaa creme bruleen "hyytymistä" pakkasessa?

Vierailija
18.08.2011 |


Eli siis pitäisi olla kaiketi 4 tuntia jääkaapissa, entä jos laita tunniksi pakkaseen ja sieltä vielä tunniksi jääkaappiin?



Olis vähän kiire saada valmiiksi!

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
18.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei auta hyytymistä

Vierailija
2/6 |
18.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei creme bruleetä tehdä jääkaapissa vaan uunissa vesihauteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
18.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

jääkaappiin 4 tunniksi. EIkö tarvitse?





T: Ap

Vierailija
4/6 |
18.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

siis sitä jääkaappia mutta on parempaa kylmänä.

Vierailija
5/6 |
18.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

puoli tuntiakin riittää kun laitat pikapakastuksen päälle



t. kokki

Vierailija
6/6 |
18.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

pakastimessa, mutta et voi niitä sinne laittaa lämpimänä...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi viisi