Ystävälle tällainen kakku häihin
Hääkakku ystävälle: kakkupohja itse tehty, sitten maustamatonta rahkaa, puoli desiä mustikoita väliin, sitten maustamatonta rahkaa. Päälle hilloa ja kermavaahtoa. Pinnalle ripottelin sokeria vielä. Ohjeessa luki jotain että kakku pitää kostuttaa, niin kostutin vedellä.
Miltä kuulostaa?
Kommentit (9)
Provotaan häätarjoilulla -aloitukset jatkuu.
Meneekö sun Barbie-nukke naimisiin? Oi miten söpöä.
pahalle! kostutus jollain sitruslimulla tai veteen likööriä, vähintään sikerivedellä. Hilloja ei laiteta päällimäiseen kanneksi. Mustikka-kermakkakku ei nappaa, ne sopii piirakoihin. Kermavaahtoa väliin tai yhdistelma- rahka-kerma tai jokin muuhun yhteensopiva maustettu rahka. kesällä ei tarvitse muuta kuin plajon kermaa/ varo ei mene voiksi- niin vain mansikkaa ja kermaa ja päälle mansikoita.
Mulla usein / tässä se sopii kun on yhdistelmä sellainen kuin mustikka-vadelmahillo, runsaasti väliin kermaa, sitruslimu kostutus. Päälle viinirypäleitä ja waltavasti faz sinistä pilkuttuna tikku-lastuiksi.
Kakkupohjanteko- suoerkuohkeaa pitää olla.
Ensin aloitan munien vispaamisen ykkösellä jonkin aikaa, sitten noroina sokeria valuttaen ja nopeutta koko ajan lisäten jne.
Höökakun pitää olla erilainen kuin koti-illan kakku, upeutta-satumaisuutta jne. Vähän eri tekij't sihen hommaan Eri funktio kun on Hääkakku. Sinä unohda.
Eihä tuollainen ole mikään hääkakku. En söisi. Rahkan sekaan kermavaahtoa ja kakku pitää kostuttaa jollain, jossa on makua esim sitruunan mehua tai appelsiinimehua.
Vierailija kirjoitti:
pahalle! kostutus jollain sitruslimulla tai veteen likööriä, vähintään sikerivedellä. Hilloja ei laiteta päällimäiseen kanneksi. Mustikka-kermakkakku ei nappaa, ne sopii piirakoihin. Kermavaahtoa väliin tai yhdistelma- rahka-kerma tai jokin muuhun yhteensopiva maustettu rahka. kesällä ei tarvitse muuta kuin plajon kermaa/ varo ei mene voiksi- niin vain mansikkaa ja kermaa ja päälle mansikoita.
Mulla usein / tässä se sopii kun on yhdistelmä sellainen kuin mustikka-vadelmahillo, runsaasti väliin kermaa, sitruslimu kostutus. Päälle viinirypäleitä ja waltavasti faz sinistä pilkuttuna tikku-lastuiksi.
Kakkupohjanteko- suoerkuohkeaa pitää olla.
Ensin aloitan munien vispaamisen ykkösellä jonkin aikaa, sitten noroina sokeria valuttaen ja nopeutta koko ajan lisäten jne.
Höökakun pitää olla erilainen kuin koti-illan kakku, upeutta-satumaisuutta jne. Vähän eri tekij't sihen hommaan Eri funktio kun on Hääka
Kommentissasi ei ole päätä eikä häntää, mutta ehkä osaat leipoa paremmin kuin kirjoittaa. Pikainen oikoluku ennen Lähetä-toimintoa, kiitos.
Olisit nyt edes paskantanut yhteen väliin ja kostutus kusella. Maku olisi ehkä jopa parantunut.
Taidat vihata ystävääsi.