Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Graavilohen tekojaan on sikahelppoa

Vierailija
22.09.2025 |

Kokeilin nyt ja teen itse jouluksi myös 

nyt voi kohta tehdä pakkaseen sen valmiiksi kun lohi on halvempaa 

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
22.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niinh

Vierailija
2/3 |
22.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä se kylmäsavustuskaan mitään rakettitiedettä ole varsinkaan viileällä säällä.  Graavilohet vaan pönttöön, onnistuu vaikka korkeassa pahvilaatikossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
22.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt jo vuosia, nyt vielä hiukan aikaista pakasta. Marraskuun lopulla 8,95kg kokobainen lohi. Itse fileoin, puolet graaviksi ja puolikkaasta + perkeistä lohisoppa. Graavaaminen on todella helppoa. Jos käydään vielä joulun alla mökillä niin savustan siian itse.