Pyritkö välttämään kaikkia E-koodeja elintarvikkeissa ja
Kommentit (11)
ostan mahdollisimman paljon kaiken luomuna.
pyrin syömään mahdollisimman tuoretta ja lisäaineetonta ruokaa. En tosin ole mikään hysteerikko asian suhteen.
En jaksa kytätä niitä purkkien kylkiä.
Ja valmistajat ovat myös tehneet niin,nykyisin monessa paketissa lukeekin aineen nimi eikä koodia ole laisinkaan,niin sitä voi äkkivilkaisulla kuvitella ettei niitä E-koodeja tuotteessa ole.
Itse en jaksa tarkkaan tihrustaa mutta vältän eines-ja makkaraosastoja.
mutta tiedän, missä elintarvikkeissa niitä on ihan liikaa ja jätän ne ostamatta, mm. kaupan valmisleivonnaiset, jotka säilyy puolitoista vuotta muuttumatta miksikään..
Kaikki E-koodit ei ole haitallisia, muistetaan nyt sekin vielä.
ja mulle on ihan sama mitä syön,kunhan se vain on hyvää.
Kotiin ostamastamme ruuasta yli 90% on luomua ja vielä suurempi osa lisäaineetonta. En pidä lisäaineita vaarallisina, mutta pitkä lisäainelista ärsyttää, koska se on merkki huonosta laadusta. Olen kulinaristi.
Kun syö lisäaineetonta, saa helpommin kaikki tarvittavat ainekset ruuasta: rasvat, vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet. Lisäaineilla kun korvataan näitä aitoja ja ravinnerikkaita aineksia.
vältä kaikkia, koska ihan normaaleja aineitakin löytyy E-koodien takaa, joitakin aineita vältän mm. natriumglutamaattia ja sellaisia, jotka ovat oikeasti turhia aineita. Meillä ei säilytetä ruokia pitkiä aikoja, joten en osta kuukausia säilyviä leipiä, keksejä, jugurtteja. E-koodeilla kevennettyjä tuotteita välttelen, niissä on yleensä hävinnyt normaali makukin jonnekin, enää en viitsi edes kokeilla mitään uusia kevyttuotteita.
kyllä ehdottomasti. Käytännössä se on tarkoittanut täydellistä ruokaremonttia koko perheelle. Lapsista vaikutuksen näkee selvimmin.
En edes lue niitä.