Voinko myydä itsetehtyjä ruokia?
Kotimyynnissä hilloja, suolasieniä, luulientä, suolakurkkuja? Mahdollisesti vuokaruokia, pullaa? Tarvitsenko mitään elintarvikelupaa tai lupaa pitää pihakirppistä auki joka päivä 15 -18.
Ei kai näistä tarvitse kirjanpitoja pitää?
Kommentit (18)
ei varmaankaan saa myydä. jotkut koulun myyjäiset tai semmoset taitaa olla poikkeus
Erityisesti suolasienet tuntuu houkuttelevalta.
Silloin olet yrittäjä. Tuloista maksat veroa. Vaikuttaa tukiin.
Meillä on täällä 9 mummelia jolle 1 ihminen tekee kotiruokaa ja jakaa meille. Tästä ei tiedä kun tämä porukka . Näin saamme halpaa ja hyvää kotiruokaa. Välikädet jää pois. 😂😂😂😂😂
Vierailija kirjoitti:
Erityisesti suolasienet tuntuu houkuttelevalta.
Kova on luotto jonkun tuntemattoman sienituntemykseen.
Vierailija kirjoitti:
Silloin olet yrittäjä. Tuloista maksat veroa. Vaikuttaa tukiin.
En todellakaan ilmoittele. tehnyt vuosia kahdelle vammaiselle miehelle ruuat kotona ja itse heille vien.
Vierailija kirjoitti:
"Vasta kun myynnin liikevaihto ylittää 8500 euron rajan, katsotaan toiminta elinkeinonharjoittamiseksi."
Paitsi tietysti jos olet työtön, sitten jo pelkkä ajatus riittää määrittämään sinut yrittäjäksi
En kyllä ostaisi yhdenkään kotikokin sörsseleitä. Hygieniasta ei ole mitään tietoa, eikä raaka-aineiden tuoreudesta, puhtaudesta, eikä turvallisuudesta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Silloin olet yrittäjä. Tuloista maksat veroa. Vaikuttaa tukiin.
En todellakaan ilmoittele. tehnyt vuosia kahdelle vammaiselle miehelle ruuat kotona ja itse heille vien.
Pihakirppiksellä myynti tuntemattomille hiukan eri asia kuin sovittu valmistaminen, mummeleille tai vammaisille. Mummelit varmaan ainakin ymmärtää vielä hygienian ja laadun päälle.
Vierailija kirjoitti:
En kyllä ostaisi yhdenkään kotikokin sörsseleitä. Hygieniasta ei ole mitään tietoa, eikä raaka-aineiden tuoreudesta, puhtaudesta, eikä turvallisuudesta.
Niin, meinaatko että he itse syövät huonoa ruokaa?
Vierailija kirjoitti:
En kyllä ostaisi yhdenkään kotikokin sörsseleitä. Hygieniasta ei ole mitään tietoa, eikä raaka-aineiden tuoreudesta, puhtaudesta, eikä turvallisuudesta.
Juu, ei mitään itse tehtyjä hilloja tai säilykkeitä kannata ostaa niissä on vakavan ruokamyrkytyksen riski, jos ei ole tehty oikein. Jotkut leivonnaiset tai tämmöset nyt tuskin on sen epähygienisempiä kuin jotkut kauppojen paistopistetuotteet, johin on vanhukset aivastellut ja lapset räplänneet käsillänsä
kyllä verot,luvat jne,, hoh hoijaa, lopeta jos aloitit .. nyt mee pois
Hygieniapassi pitää olla. Ilmoita myydyistä tuotteista tulot verottajalle.
En tiedä onko tuo vuokaruoan myyminen sallittua.
Ap:n ruoka on pahaa. Vuokat raakoja ja säilykkeistä alkaa perse laulamaan.
Vierailija kirjoitti:
Silloin olet yrittäjä. Tuloista maksat veroa. Vaikuttaa tukiin.
"Tukiin". On täällä vielä ihmisiä mitkä ei saa tukia, ei tarvitse. Muutko ei saisi tienata ylimääräistä?
hyi en ostaisi
ja ei kai niitä edes saa myydä!