Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Teetkö mielummin munakokkelin vai paistatko kananmunat sellaisenaan?
Kommentit (8)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tykkään eniten paistetuista kananmunista, en siis jätä myöskään keltuaista löysäksi. Reilusti suolaa, pippuria ja paprikaa. Munakokkelikin on ihan ok. Omeleteista en pidä, jos siis tarkoitetaan sellaista puoliraakaa, yöks.
Yritän tehdä häränsilmän, mutta usein kokkeliksi menee...
Kokkeli on ihan ok, mutta jotenkin sitä tuntuu sitten olevan pannulla ja lautasella vähemmän, kuin jos paistaisi
munat sellaisenaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sunny side up, kylmälle pannulle + hieman öljyä, ja suola ainoastaan keltuaisen päälle. Hyydytän munan, en koskaan paista niin pysyy mehukkaampana.
Sellaisenaan tein. Kokkeli vaatii vatkausta ja vaahdotusta. Ehkä jonakin päivänä.
Alue: Aihe vapaa
Sunny side up! Tai uppomuna. Keltuaisen pitää molemmissa olla juoksevaa.