Nyt meni Hese boikottiin koska en halua lihansyöjänä maksaa kasvisburgereiden halvempia ja muulla katteella tuettuja hintoja!
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/ea98510e-12cf-4be2-bbba-fbc…
En tosin nytkään ole käynyt siellä kuin pakon edessä.
Kommentit (36)
Niissä kasvis"pihveissä" on raaka-ainetta ehkä 0,20e edestä. Älä huoli, kyllä hese-setä tekee tuolla aika massiivisen katteen edelleen.
Ja kuka helvetti ostaa 3,80e juustohampurilaisen tuolta, kun mäkissä se on 2e ja burger kingissä kampanjatuotteena on juusto aina 2e?
Niiden kuuluukin olla halvempia. Ovathan ne huonompiakin. Ei kasvirasva maistu yhtään niin hyvältä kuin eläinrasva.
Vierailija kirjoitti:
Joo varmaan myy jotain tappiolla.... pöljä :D
Veikkaisin, että ultraprosessoidussa kasvismoskassa on vielä paremmat katteet kuin lihassa.
" Koska valmistamme Veke-tuotteiden pihvit itse Kaarinassa, voimme myydä kyseiset tuotteet halvempaan hintaan, Salmela kirjoittaa."
Uskoit sitten tuon? Kyllä Suomessa palkat ja työnteko on sellaista ettei kasvispihvien teko varmasti ole halvempaa kuin siellä jossain Liettuassa tai Puolassa (arvaus) jossa lihaisat pihvit tehdään!
näin juuri jo riittää kasvismössöt
koskee kaikkia muitakin paikkoja kuin Heseä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo varmaan myy jotain tappiolla.... pöljä :D
Veikkaisin, että ultraprosessoidussa kasvismoskassa on vielä paremmat katteet kuin lihassa.
" Koska valmistamme Veke-tuotteiden pihvit itse Kaarinassa, voimme myydä kyseiset tuotteet halvempaan hintaan, Salmela kirjoittaa."
Uskoit sitten tuon? Kyllä Suomessa palkat ja työnteko on sellaista ettei kasvispihvien teko varmasti ole halvempaa kuin siellä jossain Liettuassa tai Puolassa (arvaus) jossa lihaisat pihvit tehdään!
Naudanliha on raaka-aineena jo itsessään huomattavan kallista.
Kasvispihvin voi tehdä ties mistä mössöstä ja litistää kasaan "pihvin" näköiseksi.
Kyllä näiden kahden välinen hintaero voi olla pelkästään raaka-ainekustannuksenakin kymmenkertainen. Palkkaa siinä jokusen suomalaisen niitä pakkaamaan.
Hyvä vaan jos boikotoit heseä, oli syy mikä vaan. Se ruoka ei tee hyvää sulle.
Vierailija kirjoitti:
Joo varmaan myy jotain tappiolla.... pöljä :D
Veikkaisin, että ultraprosessoidussa kasvismoskassa on vielä paremmat katteet kuin lihassa.
" Koska valmistamme Veke-tuotteiden pihvit itse Kaarinassa, voimme myydä kyseiset tuotteet halvempaan hintaan, Salmela kirjoittaa."
Jos haluan hampurilaisen, niin otan sen ennemmin ihan perinteisellä lihalla, ja hesen burgerit on ihan ok hinta/laatu -suhteeltaan, ja yleensä otan kampanjatuotteen muutenkin. Jos joku haluaa syödä tällaista vähän halvemmalla, niin voin kompensoida sitä maksamalla lihasta muutaman sentin enemmän katetta, koska lihansyöntiä pitää oikeasti vähentää, mutta en halua luopua siitä kokonaan.
VEKE-kasvispihvi: vesi, SOIJA (22 %), rapsiöljy, kasvikuidut (bambu, herne), stabilointiaine (E461), aromit, suola, gluteeniton mallasuute, muunnettu perunatärkkelys (E1442), maltodekstriini, mausteet, sokeri, dekstroosi, värit (karamellisoitusokeri, punajuurijauhe), tomaattijauhe. SAATTAA SISÄLTÄÄ: GLUTEENI. Valmistuttaja: Hes-Pro Foods, valmistusmaa: Suomi. Kasviproteiinien ja -kuitujen alkuperämaa: Eurooppa/USA.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo varmaan myy jotain tappiolla.... pöljä :D
Veikkaisin, että ultraprosessoidussa kasvismoskassa on vielä paremmat katteet kuin lihassa.
" Koska valmistamme Veke-tuotteiden pihvit itse Kaarinassa, voimme myydä kyseiset tuotteet halvempaan hintaan, Salmela kirjoittaa."
Uskoit sitten tuon? Kyllä Suomessa palkat ja työnteko on sellaista ettei kasvispihvien teko varmasti ole halvempaa kuin siellä jossain Liettuassa tai Puolassa (arvaus) jossa lihaisat pihvit tehdään!
VEKE-kasvispihvi:
vesi, SOIJA (22 %), rapsiöljy, kasvikuitu (bambu), stabilointiaine (E461), aromit, suola, muunnettu perunatärkkelys (E1442), maltodekstriini, mausteet, sokeri, dekstroosi, värit (karamellisoitusokeri, punajuurijauhe), tomaattijauhe.
tuo "pihvin" irvikuva on lähinnä vettä, soijaa ja rapsiöljyä jota puukuitu (bambu) pitää kasassa "pihvinä".
koko "pihvin" arvo on ehkä viisi senttiä. 1,80e tuostakin on törkeä ryöstö
Hauska boikotti kun en käyttänyt palvelua ennenkään. :D
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo varmaan myy jotain tappiolla.... pöljä :D
Veikkaisin, että ultraprosessoidussa kasvismoskassa on vielä paremmat katteet kuin lihassa.
" Koska valmistamme Veke-tuotteiden pihvit itse Kaarinassa, voimme myydä kyseiset tuotteet halvempaan hintaan, Salmela kirjoittaa."
Uskoit sitten tuon? Kyllä Suomessa palkat ja työnteko on sellaista ettei kasvispihvien teko varmasti ole halvempaa kuin siellä jossain Liettuassa tai Puolassa (arvaus) jossa lihaisat pihvit tehdään!
VEKE-kasvispihvi:
vesi, SOIJA (22 %), rapsiöljy, kasvikuitu (bambu), stabilointiaine (E461), aromit, suola, muunnettu perunatärkkelys (E1442), maltodekstriini, mausteet, sokeri, dekstroosi, värit (karamellisoitusokeri, punajuurijauhe), tomaattijauhe.
tu
Veikkaan että hintaa tulee enemmän brändistä ja koko tuote-kategorian ja valmistuslinjaston ylläpidosta (vrt.volyymi) kuin itse raaka-aineista, vaikka niissäkin nykyään kalleinta on logistiikka.
Veke-kasvispihvissä itsessään on 3 grammaa proteiinia. Hesen naudanlihapihvissä (75g) on 10,6g proteiinia.
https://www.hesburger.fi/ravintoarvolaskuri
Lisää vaan rapsilla lihotettuja laihaläskejä tähän maahan.
Vierailija kirjoitti:
näin juuri jo riittää kasvismössöt
koskee kaikkia muitakin paikkoja kuin Heseä
Tää on kyllä jotenkin hellyyttävää jo, että ravintola ei sais edes tarjota kasvisruokaa. Sehän ei vaikuta millään lailla niihin, jotka eivät sieltä niitä kasvisannoksia osta. Mutta kun sekin on liikaa, että joku toinen saisi sen kasvisruokansa.
Et käy muutenkaan kuin pakon edessä? Hese ei varmaan jää hirveästi sun boikottiasi suremaan. LOL
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo varmaan myy jotain tappiolla.... pöljä :D
Veikkaisin, että ultraprosessoidussa kasvismoskassa on vielä paremmat katteet kuin lihassa.
" Koska valmistamme Veke-tuotteiden pihvit itse Kaarinassa, voimme myydä kyseiset tuotteet halvempaan hintaan, Salmela kirjoittaa."
Uskoit sitten tuon? Kyllä Suomessa palkat ja työnteko on sellaista ettei kasvispihvien teko varmasti ole halvempaa kuin siellä jossain Liettuassa tai Puolassa (arvaus) jossa lihaisat pihvit tehdään!
VEKE-kasvispihvi:
vesi, SOIJA (22 %), rapsiöljy, kasvikuitu (bambu), stabilointiaine (E461), aromit, suola, muunnettu perunatärkkelys (E1442), maltodekstriini, mausteet, sokeri, dekstroosi, värit (karamellisoitusokeri, punajuurijauhe), tomaattij
Brändistähän siinä maksetaan, ei ruuasta. Maksat käytännössä siitä että saat pulskistuttaa Heikki Salmelan tilin saldoa.
Huono mainoskin , en saa eds puheesta selvää .
Vierailija kirjoitti:
Veke-kasvispihvissä itsessään on 3 grammaa proteiinia. Hesen naudanlihapihvissä (75g) on 10,6g proteiinia.
https://www.hesburger.fi/ravintoarvolaskuri
Lisää vaan rapsilla lihotettuja laihaläskejä tähän maahan.
No saahan sillä soijalla myös soijapoikia.
Antiwokettajalla on joka päivä uusi kohde jota äimistellä...
Vierailija kirjoitti:
Joo varmaan myy jotain tappiolla.... pöljä :D
Veikkaisin, että ultraprosessoidussa kasvismoskassa on vielä paremmat katteet kuin lihassa.
" Koska valmistamme Veke-tuotteiden pihvit itse Kaarinassa, voimme myydä kyseiset tuotteet halvempaan hintaan, Salmela kirjoittaa."
Mitä, onko suomalainen työvoima jo halvempaa kuin baltiassa?
Joo varmaan myy jotain tappiolla.... pöljä :D
Veikkaisin, että ultraprosessoidussa kasvismoskassa on vielä paremmat katteet kuin lihassa.
" Koska valmistamme Veke-tuotteiden pihvit itse Kaarinassa, voimme myydä kyseiset tuotteet halvempaan hintaan, Salmela kirjoittaa."