Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

hei kaikki leipurit =)

Vierailija
07.08.2011 |

mies pyytää tekemään sellaista mustikkapiirakkaa missä on "limainen" pinta =) itse osaan tehdä vaan kermaviilipinnalla, mahtaiskohan tarkoittaa hillosokerin kanssa tehtyä piirakkaa? osaisiko joku auttaa, kiitos =)

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
07.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

No hei vaan :) Itse olen leiponut kanelipullia ja käpykakkuja.

Vierailija
2/10 |
07.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

johon tulee pullataikinapohja ja päälle mustikoita, sokeria ja perunajauhoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
07.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

joka tehdään esim. pullataikinapohjaan. Päälle tulee mustikoita ja niiden päälle pelkkää hienoa sokeria reilusti. Uunissa pinta tulee hieman liisterimäiseksi. Tätä tehtiin minun lapsuudessani 70-luvulla ja maistui taivaalliselle.

Vierailija
4/10 |
07.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.dansukker.fi/fi/Reseptej%C3%A4/Mustikkapiirakka_%28uunipelli…



Siis sen kiillon saa sillä hyytelösokerilla lopuksi. Ja mä jätin ton raesokerin veks. Oli ainakin meidän makuun tarpeeksi makeaa ilmankin.

Vierailija
5/10 |
07.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mustikoihin voi sekoittaa vähän perunajauhoa sitomaan kosteutta ja pitämään päällyksen kiinteänä, sitten sirotellaan päälle reippaasti sokeria joka uunissa sulaessaan

tekee mustikkapiirakasta just tollaista mehevää ja kosteaa. Nam!

Vierailija
6/10 |
07.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.dansukker.fi/fi/Reseptej%C3%A4/Mustikkapiirakka_%28uunipelli…

Siis sen kiillon saa sillä hyytelösokerilla lopuksi. Ja mä jätin ton raesokerin veks. Oli ainakin meidän makuun tarpeeksi makeaa ilmankin.


hei. Mitenhän toimisi jos laittaisi raesokeria mustikoiden alle ja päälle tomusokeria?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
07.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen peruspullataikinan, ei kardemummaa, veteen ei maitoon. 5dl vettä riittää 2 keskik. pellilliselle.

Päälle reilusti mustikoita, puolet muussattuna, pajon sokeria joukkoon ja ohrakasta pari kolme ruokalusikallista.

Todella herkullista.

Vierailija
8/10 |
07.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

<a href="http://www.dansukker.fi/fi/Reseptej%C3%A4/Mustikkapiirakka_%28uunipelli…" alt="http://www.dansukker.fi/fi/Reseptej%C3%A4/Mustikkapiirakka_%28uunipelli…">http://www.dansukker.fi/fi/Reseptej%C3%A4/Mustikkapiirakka_%28uunipelli…;

Siis sen kiillon saa sillä hyytelösokerilla lopuksi. Ja mä jätin ton raesokerin veks. Oli ainakin meidän makuun tarpeeksi makeaa ilmankin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
07.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niinkun jo muut ovat sanoneet, mustikoita + ihan tavallista sokeria (hillosokeria ei oltu keksittykään kun tämä piirakkamalli näki päivänvalon). Ripottele päälle vähän perunajauhoja sitomaan marjojen mehukkuutta.

Vierailija
10/10 |
07.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niinkun jo muut ovat sanoneet, mustikoita + ihan tavallista sokeria (hillosokeria ei oltu keksittykään kun tämä piirakkamalli näki päivänvalon). Ripottele päälle vähän perunajauhoja sitomaan marjojen mehukkuutta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi yhdeksän