On ihan normaalia syödä jauhelihkastiketta ja karjalanpaistia. Se vaatii jo hieman taitoa, että saa karjalanpaistin tehtyä.
Kommentit (20)
Karjalanpasti on maailman helpoin tehdä. Ruskistat ja pistät vaan uuniin muhimaan muutamasi tunniksi miedolla lämmöllä.
Karjalanpaisti on todella helppo, pitää vain muistaa että lihoja ei ruskisteta. Lihat, porkkanat ja sipulit pataan, vettä päälle ja suola ja pippurit sekaan, siinä se. 4 tuntia haudutusta niin lihat pehmenee kunnolla.
Vierailija kirjoitti:
Karjalanpaisti on todella helppo, pitää vain muistaa että lihoja ei ruskisteta. Lihat, porkkanat ja sipulit pataan, vettä päälle ja suola ja pippurit sekaan, siinä se. 4 tuntia haudutusta niin lihat pehmenee kunnolla.
Kyllä minä ruskistan nopeasti pinnat kiinni ja sitten saa hautua sen 4-6 tuntia uunissa.
Kylläpä alkoi tehdä mieli karjalanpaistia. Mies tekee juuri kaalilaatikkoa.
Minusta triangelin soiton opettelu on vaikeampaa kuin karjalanpaistin tekeminen. Soittotaidon oppimiseen menee vähintään toistakymmentä vuotta, ja silloinkin se vaatii Mestarin opissa ja silmän alla oloa koko sen ajan, jotta voi oppia sävelkulut ja rytmin oikein.
Karjalanpaisti on tylsin ja mauttomin ruoka ikinä.
Vierailija kirjoitti:
Minusta triangelin soiton opettelu on vaikeampaa kuin karjalanpaistin tekeminen. Soittotaidon oppimiseen menee vähintään toistakymmentä vuotta, ja silloinkin se vaatii Mestarin opissa ja silmän alla oloa koko sen ajan, jotta voi oppia sävelkulut ja rytmin oikein.
Pimpparautaa on ihana paukuttaa vaaliteltalla. Äänestäjät lumoutuu sen soinnista.
Eikä ole. On normaalia syödä jauhenlihakastiketta ja karjalapaistia.
Mitä erityistaitoja karjalanpaistin tekeminen tarvitsee?
Vierailija kirjoitti:
Karjalanpasti on maailman helpoin tehdä. Ruskistat ja pistät vaan uuniin muhimaan muutamasi tunniksi miedolla lämmöllä.
Edes ruskistusta ei välttämättä tarvita. Ainoa vaatimus on se, ruoka on uunissa tarpeeksi pitkään.
Vierailija kirjoitti:
Karjalanpasti on maailman helpoin tehdä. Ruskistat ja pistät vaan uuniin muhimaan muutamasi tunniksi miedolla lämmöllä.
Eikä se lihojen ruskistaminenkaan mitään välttämätöntä ole,sen sijaan pitkään hauduttamiseen tulee satsata niin tulee lihasta mureaa,T.ammattikokki.
Vierailija kirjoitti:
Mitä erityistaitoja karjalanpaistin tekeminen tarvitsee?
EU hyväksytty alkuperäisruoanvalmistajan passin, Hygieniapassin, lihanleikkauskurssin, hyväksytyn todistuksen näin tunnistat juurekset kurssista, tulityökortin, sammuttimen, suojalasit ja suojaessun.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä erityistaitoja karjalanpaistin tekeminen tarvitsee?
EU hyväksytty alkuperäisruoanvalmistajan passin, Hygieniapassin, lihanleikkauskurssin, hyväksytyn todistuksen näin tunnistat juurekset kurssista, tulityökortin, sammuttimen, suojalasit ja suojaessun.
Myös korona todistus täytyy olla ja työturvallisuuskortti on suositeltava.
Taitoa vaatii. Onneksi on ikää jo sen verran, että osaan.
Vierailija kirjoitti:
Karjalanpasti on maailman helpoin tehdä. Ruskistat ja pistät vaan uuniin muhimaan muutamasi tunniksi miedolla lämmöllä.
Ei tartte edes ruskistaa.
Vierailija kirjoitti:
Minusta triangelin soiton opettelu on vaikeampaa kuin karjalanpaistin tekeminen. Soittotaidon oppimiseen menee vähintään toistakymmentä vuotta, ja silloinkin se vaatii Mestarin opissa ja silmän alla oloa koko sen ajan, jotta voi oppia sävelkulut ja rytmin oikein.
Ehkä tunnistan sarkasmin, mutta triangelin soiton oppiminen vaatii kyllä sen, että lapsi kilkuttaa sitä bändin taustalla erinäisiä tunteja, että tatsi alkaa löytyä. Triangelilla ei pysty pilaamaan yhteissoittoa, mutta sillä saa hyvän lisäsäväyksen äänimattoon silloin kun soittajalla alkaa olla homma hallussa. Ei siihen mitään mestaria tarvita.
Vierailija kirjoitti:
Eikä ole. On normaalia syödä jauhenlihakastiketta ja karjalapaistia.
Löysää provoilua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä erityistaitoja karjalanpaistin tekeminen tarvitsee?
EU hyväksytty alkuperäisruoanvalmistajan passin, Hygieniapassin, lihanleikkauskurssin, hyväksytyn todistuksen näin tunnistat juurekset kurssista, tulityökortin, sammuttimen, suojalasit ja suojaessun.
Mitä jos työntäisit pääsi vessanpönttöön?
Vierailija kirjoitti:
Karjalanpaisti on tylsin ja mauttomin ruoka ikinä.
Et vaan osaa.
Täh, karjalanpaistihan ehkä helpoin ruoka tehdä!? Pidetäänkö sitä siksi muka niin vaikeana, kun sen pitää antaa hautua uunissa niin kauan?🤔