Missä vaiheessa kalakeittoon lisätään tilli?
Jos laittaa lopuksi tillin niin pitääkö tillin lisäämisen jälkeen vielä keittää keittoa tai ei?
Kommentit (12)
Useimmissa ohjeissa tilli lisätään keittoon juuri ennen tarjoilua.
Minun ohjeessani keitto tarjoillaan ennen tillin lisäämistä.
En myöskään ripottele tilliä keitettyjen perunoiden päälle enkä pilaa sillä graavattua tai savustettua kalaa.
Minä laitan heti alussa kuten muutkin mausteet. Hyvin toimii.
Meillä ei laiteta missään vaiheessa.
Ensimmäisenä täydenkuun jälkeisen torstaina, aamulla jos tuulee idästä, illalla, jos lännestä. Ja aina vastapäivään.
Tuoretta tilliä ei kannata keittää. Kuivatun kohdalla ei ole niin tarkkaa, mutta en mä kyllä sitäkään koskaan keitä.
Tilli laitetaan keittolevyn sammuttamisen jälkeen ja ennen keiton nostamista kattilasta lautaselle.
Ei missään vaiheessa. Miksi kukaan haluaisi pilata hyvää keittoa tillillä?
Vierailija kirjoitti:
Ei missään vaiheessa. Miksi kukaan haluaisi pilata hyvää keittoa tillillä?
Olet ymmärtänyt aivan väärin. Tillillä parannetaan hyvää keittoa vielä paremmaksi.
Vierailija kirjoitti:
Ei missään vaiheessa. Miksi kukaan haluaisi pilata hyvää keittoa tillillä?
En minäkään, mutta tuota ei kysytty. Jos laitetaan niin ei keitetä, tuon opin kokki koulussa
Ei keitetä.