Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko vielä hieman jäisiä lihanpaloja laittaa paistinpannuun paistumaan? Olisin tekemässä karjalanpaistia.

Vierailija
27.08.2025 |

Karjalanpaistia.

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö ole mitään mielipidettä?

Vierailija
2/16 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi tietysti laittaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ei sulata lihoja mikrossa ensin, niin sitten laittaisin.

Vierailija
4/16 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mieluiten ei; lihan pitäisi olla sulaa ja huoneenlämpöistä. Jäisestä lihasta irtoaa nesteet ja se kuivaa kypsyessään. 

Vierailija
5/16 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ne siinä pannulla räjähdä. Mitä pelkäät tspshtuvan? Käytä järkeäsi

Vierailija
6/16 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No mieluiten ei; lihan pitäisi olla sulaa ja huoneenlämpöistä. Jäisestä lihasta irtoaa nesteet ja se kuivaa kypsyessään. 

Karjalanpaistia haudutetaan vedessä tuntikausia, ei muuten kuivu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et missään nimessä voi .

Vierailija
8/16 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karjalanpaistia varten lihoja ei paisteta pannulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No mieluiten ei; lihan pitäisi olla sulaa ja huoneenlämpöistä. Jäisestä lihasta irtoaa nesteet ja se kuivaa kypsyessään. 

No ei pidä. Poronkäristys tehdään aina jäisestä lihasta.

Myös routapaisti tehdään uunissa jäisenä. 

Vierailija
10/16 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi kukaan tekisi karjalanpaistia?

Eihän sitä voi syödä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No mieluiten ei; lihan pitäisi olla sulaa ja huoneenlämpöistä. Jäisestä lihasta irtoaa nesteet ja se kuivaa kypsyessään. 

Tuskin karjalanpaistissa nesteeseen tulult maku haittaa, sehän syödään.n

Ennenhän ne lihat laitettiin paistamatta  uunivuokaan. 

Vierailija
12/16 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

ööh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Öö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Öööh

 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

ööh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Öö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Öööh

 

 

 

 

 

 

Vierailija
14/16 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No mieluiten ei; lihan pitäisi olla sulaa ja huoneenlämpöistä. Jäisestä lihasta irtoaa nesteet ja se kuivaa kypsyessään. 

Uskallan olla eri mieltä :) (en kylläkään ole kokeillut, lihaa). Vanhemmat miehet (mies olen) sanoi päinvastaista: se lihan pinta menee kiinni eikä anna niin paljon nestettä ulos. Kunhan vaan ei laita niin kuumalle pannulle, että se palaa.

Oli puhetta seikeitosta: en muistanut nostaa pakkasesta sei-pakettia sulamaan, puukkoa ei ollut, leipäveitsi ei pystynyt siihen (siis niin jäässä). Sulatin palat paistinpannussa ja leikkasin sitten, ihan samanlaista tuli kuin ennenkin.

169

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata, voi syttyä tuleen ja sitä on vaikea sammuttaa.

Vierailija
16/16 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

ööh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Öö