Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Söisitkö v. 2021 pakastettuja lihoja?
Kommentit (4)
En. Pakastus vaan hidastaa bakteerien toimintaa. Lihojen pakkassäilytyksellä on max puolen vuoden suositus.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
En. Ei sillä etteikö pystyis mut maku kärsiny jo nii paljo vuosien varrel et ne on varmaa iha puuta jo
Jos olet normaali, ei kannata.
Jos olet mielenvikainen pihistelijä, joka käyttää kahvisuodatinpussit 10 kertaa uudelleen, kannattaa vielä miettiä, että olisiko vielä ihan pakko syödä se. Liha kun paranee mitä pidempään sitä mureuttaa. Sitten sen voi myydä kalliilla vuosikertalihana ja ostaa 10 samanlaista tilalle ja toistaa sama juttu uudestaan. Kymmenen vuoden päästä olet jo miljönääri, mikäli vältät verottajaa.
Alue: Aihe vapaa
Söisin tietysti.